У ЦЕНТАР – МЕДЕНИЦА и РУДИЋ (СЛОБИН ТЕЛОХРАНИТЕЉ): Вишекруна не лаже, Вучић је геј

27

Учесници емисије "Дебата" у продукцији медијске куће "Центар" били су Саша Рудић, председник Народног радничког покрета (НРП) и некадашњи телохранитељ Слободана Милошевића и публициста Михаило Меденица. Тема емисије је била српска спољна и унутрашња политика.

У емисији Саша Рудић је говорио о томе да ли је бивши блиски сарадник председника Србије, Александра Вучића, Ђорђе Вишекруна, лагао док је давао интервју за Балкан инфо где је устврдио да је садашњи српски председник бисексуалац.

„Ђорђе Вишекруна је егзибициониста који оно шта зна жели да у јавности каже што више пута, на више места, на разне начине, у новинама, телевизији, у оваквим емисијама; но, ја нисам стекао утисак да лаже када је говорио о свом односу са Александром Вучићем”, казао је Рудић и још додао:

„Стекао сам и утисак и да Вучић лаже, да има покрете и понашања које су објашњиве са стране психо-патологије. Тако често користии речи и изразе: „Ја; Ја, па ја; па они, па они …”, који су по начину и учесталости коришћења забрињавајући. Имамо интервју с ним у којем он каже – Мене хоће да убију моји најближи сарадници – што је пропаст да председник неке државе такве ствари прича у јавности јер чак и да је то тачно постоје службе које се тиме баве на одређен начин и те службе су обичне толико софистициране да могу да такву опасност спрече, а да се о томе никад не сазна јавност.”

С друге стране, говорећи о спољној српској политици Михаило Меденица је устврдио да „Вучић је све само не русофил” и додао закључивши:

„Вучићево русофилство је маска и маскарада. Као неко које искрен русофил, не Путонофил, већ русофил, као неко ко се искрено диви руском народу, као човек који је пре свега србофил, тврдим да је Вучић најпре опчињен Немачком, затим Америком, а Русија му је претпоследња рупа на свирали. Колико год се он заклињао у браство и пријатељство Вучић ће окренути леђа Русији колико год то буде пута затребало, те зато никада неће дати дипломатски статус Руско-српском хуманитарном центру у Нишу, јер је он човек који је прогурао споразум са НАТО-ом којим је Србија постала придружени члан ове алијансе.”

А шта су још у вези српске унутрашње политике, српске опозиције и режимских странака рекли у емисији Саша Рудић и Михаило Меденица погледајте у видео линку горе:

Дебату за медијску кућу „Центар”, (Зграда „Борбе”, Трг Николе Пашића 7, Београд) водио је гл. уредник српског медија „Србин.инфо”, Дејан Петар Златановић.

Ако вам се свиђају емисије, лајкујте Фејсбук страницу –  ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР и претплатите се на  Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ.

 • Dragoljub Popovic

  Srbijanska garda oslobadja srbiju od crnogorskih fasista srboubica Obezbedjuje im kartu u jednom pravcu iz srbije u crnu goru sanduk apartmanu.Pa kad su tako pametni hrabri sto ne ostadose u crnoj gori da se suprostave Milu,Kapitulirali su onii ko u prvom svetskom Deca kapitulanata junaci jos jedna laz.Problem je sto ih mi prihvacamo kao srbe kada to njima odgovara da se oni konvertuju .RESENJE SRBIJANSKA GARDA

 • ЏЕРОНИМО

  Znači radi i „na struju i na baterije“. Mada M.Brkić kaže da više preferira da bude u ulozi furundžije. Pa iako su mu ušivali prkno ne jednoj specijalnoj klinici…

 • Dragoljub Popovic

  Crnogorski neradnik Sasa formiro radnicku straku.Fukare crnogorske pricaju o srbstvu a mi Srbi-Srbijanci koji smo stvarali srbiju cutimo On zna sve ali ni reci o tome kako su crnogorci sklopili pakt sa bugarima o unistenju i podeli Srbije ni reci kako su u prvom svetskom ratu crnogorci austrougarskim parama i oruzjem naoruzali siptarske bande da pomognu bugarima da zauzmu kacanicku klisuru i time preseku put srbima da se povlace preko skoplja.Ni reci o zlatu koje je srbija dala crnoj gori da sagradi-prosiri put Pec -Andrijevica kao rezervnu varijantu za povlacenje,uzeli zlato crnogorci lagali srbe da je put popravljen dosla nasa vojska do Peci i dalje nije mogla.Tusu nasi morali dalje kozjim stazama, Morali su nasi da uniste svu tesku artiljeriju municiju komore sa hranom i kozjim stazama da nastave dalje .Nezna fukara da su svu zemllju srbi iz crne gore koje kralj naselio na KiM prodali siptarima da su posle drug svetskog rata svi se pisali kao crnogorci.Ni reci osadasnjim zlocinima nad srbima od strane crnogorskih srbomrzaca.O divljanju crnogorskih fasista po srbiji ,dilovanju droge srbskoj deci i sadasnjim zlocinima Zabili nam noz u ledja ponovo kao u prvom svetskom ratu.Dali se to nama srbima istorija ponavlja?

  • Marko Zivanovic

   Немо’ да ти београдски МИЛОгорци пошаљу екипу за трајно “пензионисање“ Београдски МИЛОгорци су веома силни у БГ пашалуку и раде шта им је воља. Чак и полиција СРПИЈЕ служи МИЛОгорцима из “круга двојке“

  • Сава Савановић

   Право у центар.