Прочитај ми чланак

СТРАСНО СЕ ГРЛИЛИ ПРЕД 25 ХИЉАДА ЉУДИ: Златибор уз Јелену Томашевић ушао у 2018. г

0

Брачни пар Иван Босиљчић и Јелена Томашевић дочекали су први јануар на Златибору, на Краљевом тргу где је Јелена наступала. Уз Јелену, на Златибору, атмосферу је додатно загрејао и трубачки оркестар, а после поноћи организован је раскошан ватромет.

Јелена и Иван су свим својим пријатељима и фановима за новогодишњу ноћ упутили честитке са ове лепе планине уз речи:

„Срећна Нова година! Волите се!”…

Јелена се захвалила свима који су с њом и њеним песмама дочекали Нову годину:

„Хвала вам за незаборавну ноћ и љубав, чак и на оној хладноћи! Загрљај највећи!”…

 

#live #zlatibor #mountain #daire #jelenatomasevic

Објава коју дели Marija Pavlović (@marijapavlovic08) дана

У не тако хладној златиборској ноћи, Јелена Томашевић певала је своје највеће хитове за преко 25 хиљада људи, колико је Нову годину одлучило да проведе на концерту ове певачице, а свака песма испраћена је громогласним аплаузима.

После одбројавања последнњих секунди старе године и доласка 2018. уследио је и велики ватромет и наступ трубачког оркестра Марка Глигоријевића.

Након концерта који је одржала Јелена Томашевић, већ je синоћ на Златибору, посетиоце овог најпосећенијег српског туристичког места, увеселио и концерт Лексингтон бенда, који је бесплатно певао на Краљевом тргу поводом репризе дочека Нове 2018. године.

Весело је било и у златиборским кафићима, ресторанима и хотелима у којима готово да није било слободног места. А  да подсетимо да је 29. јануара наступала Рибља чорба, а 30. Тони Цетински.