Прочитај ми чланак

НОВОГОДИШЊА ЧЕСТИТКА ВУЧИЋУ: Ишарали графитима одборе СНС због „издаје“ Косова

0

На уласку у просторије и на излозима Српске напредне странке широм Београда током ноћи исписани су графити у којима се због политике према Косову и сарадње са Сорошом жестоко напада та странка и њен лидер Александар Вучић, саопштио је београдски одбор напредњака.

Истовремено, током дана, на лични мејл новинара Србин.инфо стигле су са непознате адресе, са насловом Графити на просторијама СНС у Београду, али без икаквог пропатног текста и фотографије ишараних зидова и прозора страначких просторија СНС-а у Београду.

Фото: Приватна архива

Просторије СНС су ишаране графитима са следећим порукама:

„Педер издаје Косово! Усташе EU”, „Дачић, Вучић, Сорош, продане душе, олош”, „ Није вам Космет тата оставио”, „Педер и лезбејка издају Косово” и „Зајеби дијалог”.

Фото: Приватна архива

Указујући да су настављени  напади на просторије Српске напредне странке у Београду, градски одбор ове странке истиче да је јасно да су сви напади политички инструисани и да представљају мржњу према СНС и Александру Вучићу..

Фото: Приватна архива

Београдски напредњаци поручују и да их политички неистомишљеници неће застрашити и зауставити у борби за напредак и развој Београда и Србије.

Фото: Приватна архива

Градски одбор Београд СНС, на крају у свом саопштењу за јавност, најоштрије осуђујући овакво понашање и уништавање туђе имовине, те још једном је позива надлежне државне органе да починиоце, који су са графитима о издају Косова и сарадњи са америчким филантропом Сорошом ижврљали њихове просторије у главном граду Србије, приведу правди.