Прочитај ми чланак

МИЛА АЛЕЧКОВИЋ ОШТРО ОДГОВОРИЛА НА ТВРДЊЕ МИНИСТРА: Ја да ти кажем, министре …

0

Клинички психолог, професор и писац Мила Алечковић одговорила је на оптужбе министра Зорана Ђорђевића да је дете које је поверено њој на чување било запуштено и заражено шугом. Алечковић је у видео изјави одбацила наводе Центра за социјални рад и показала низ фотографија која показују да је дете живело у одличним условима и ишло у елитну школу.

Она је рекла да не криви Ђорђевића, који је само прочитао оно што су му људи из Центра за социјални рад доставили, али да су ти извештаји лажни и позвала га је да провери оно што је наведено. Она је такође изјавила да ће бројни уметници и јавне личности који су долазили у посете поридици Миле Алечковић сведочити истину о условима у којима је дете живело.

Показала је и фотографије са путовања по Француској, Шпанији и Италији које показују да дете није оскудевало како је Ђорђевић навео. Дете је било две године у породици Миле Алечковић.

Она је запослене у Центру за социјални рад оптужила да су дете из њене куће узели из пакости у љубоморе. Раније је Мила Алечковић изјавила да је дете одузето како би било продато другој породици.

Она је министра и надлежене из Центра позвала на суочавање које су одговорни из Центра већ једном одбили.