Прочитај ми чланак

ЗДРАВА СРБИЈА: Сада играј Тихи како ти Вучић свира, нека ти је срећно!

0

Раговање Иницијативног одбора Здраве Србије за Златиборски округ, поводом последњих бруталних клевета и отворених претњих ужичког Градског одбора СНС, упућених Милану Стаматовићу, у којима се вређају његово образовање, радна биографија и приватност.

Уместо да поштено кажу народу зашто то стотине ужичких, прибојских, ивањичких и осталих малинара из Западне Србије данас по Београду морају да „вијају“ двоје ортодоксних лажова, премијерку и њеног министра пољопривреде, тражећи од њих одговоре када ће, за трећину, да повећају цену малина што су обећали још почетком лета, ужички напредњаци и њихов градоначелник Тихомир Петковић „расписали су потерницу“  за Миланом Стаматовићем, износећи монструозне лажи о томе како овај, наводно, хоће Ужичанима да ускрати воду коју добијају са територије општине Чајетина – наводи се у саопштењу Иницијативног одбора Здраве Србије (ЗС) за Златиборски округ, поводом последњих бруталних клевета и отворених претњи ужичког Градског одбора СНС првом човеку ЗС, у којима се вређају његово образовање, радна биографија и приватност. 

– Питамо Вучићеве ужичке скутоноше, зашто скрећу са теме и, заклањајући се иза Вучићеве фотографије, уместо да и нама одговоре на питање по чијем то налогу понижавају десетине хиљада малинарских породица, покушавају да дисквалификују Стаматовића само зато што није хтео да купи њихову лажну факултетску диплому, мислећи да ће га увредити тиме што алудирају на његово радничко и сељачко порекло. Можда се стиде, мада то не смеју да признају да им се не измакну фотеље, што њихова власт умeсто да помогне малинарима, разбацује народне паре на „субвенционисање“ сумњивих страних инвестиција, издвајајући од 10 до 20, а негде чак и 50 хиљада евра за свако новоотворено радно место. Или су, и сами схватили горку истину да се малинари пљачкају и да сву зараду односе “напредни“ хладњачари и  шверцери, али кукавице по менталитету, не смеју ништа ни да зуцну о томе, већ, по налогу централе, као прави ботови из Ужица, покушавају да преусмере пажњу огорчених грађана нападајући Стаматовића и „билдујући“ Вучића – поручује златиборска Здрава Србија.

– Драги напредњаци, нису проблем  честите професије, него појединци на тим позицијама које захтевају стручност попут фунцкија министра, директора БИА и саветника, а место председника општине или градоначелника се заслужи својим образом и радом код грађана који их директно бирају. Додуше, Тихомира Петковића, кадра ДСС-а, а садашњег напредњака, на позицију градоначелника поставила је та иста странка која ће га убрзо и склонити са те функције уколико не настави да даноноћно пише лажи и клевете о Стаматовићу. Тако је то када не зависиш од воље народа, већ од шефова, па сада, играј Тихи како свирају, нека ти је срећно! А док саопштењима, јалово и контрапродуктивно, „обараш“ растући рејтинг Здраве Србије у златиборском округу, својим грађанима објасни зашто ниси решио проблем воде или аеродрома, јер је то само твоја брука коју бесрамно приписујеш руководству општине Чајетине – закључује Иницијативни одбор ЗС за Златиборски округ.