Прочитај ми чланак

ВЕЧЕ ЗА ПАМЋЕЊЕ: Срби се разгоропадили протекле ноћи у НБА (ВИДЕО)

0

Тројица наших НБА кошаркаша ималу су запажене роле у својим тимовима минуле ноћи.

На паркету су се нашли Теодосић, Богдановић и Јокић, а Немања Вјелица је и даље ровит, али је био у саставу своје Минесоте, меч је преседео на клупи.

Atlanta Hawks guard Kent Bazemore (24) looses the ball as he drives against Sacramento Kings guard Bogdan Bogdanovic (8) during the first half of an NBA basketball game Wednesday, Nov. 15, 2017, in Atlanta. (AP Photo/John Bazemore)

Денвер Нагетси састали су се са шампионом Голден стејтом и шокирали их на домаћем терему. Денвер је славио са 96:81.

 

Јокић је био одличан у победи свог тима, близу дабл-дабл учинка. Постигао је 18 поена (шут из игре 9 од 16) за 37 минута проведених на паркету уз 9 скокова, 4 асистенције и по једну украдену и и згубљену лопту.

Најефикаснији код Нагетса био је Херис са 19, а дриги Јокић са 18. Код Вориорса најефикаснији је био Кевин Дурент са 18 и Клеј Томпсон са 15 поена.

Овом победом Денвера прекинут је низ од 11 победа Голден Стејта.

Сакраменто Кингси састали су се са Сан Антониом и поражени су на свом терену са 108:99. Боган Богдановић је имао одлично вече. Постигао је 15 поена (шут из игре 6 од 6), од тога 3 тројке за 29 минута проведених на паркету.

Спарсе до победе је предводио Ламаркус Олдриџ са 29 поена и Пау Гасол са десетим трипл-даблом, 14 поена, 11 скокова и 10 асистенција.

ЛА Клиперси поражени су на гостовању у Мемфису у тесном мечу са 115:112. Милош Теодосић је био стартер своје екипе, одлично је кренуо, али је касније мало посустао. На паркету је провео 32 минута и постигао 9 поена (шут из игре 4 од 9), 4 асистенције и једну украдену лопту и један скок.