Прочитај ми чланак

БОШКО (ДВЕРИ): Нова млада нада напредњака и његови омиљени опозиционари

0

Поштовани грађани Србије, желео бих да Вам ексклузивно представим кандидата СНС за председника градске општине Костолац на локалним изборима 24. децембра. Једно потпуно ново име, угледни грађанин Костолца, млада нада локалне политичке сцене, Александар Вучић.

Мислим да је потпуно бесмислено да је Аелксандар Вучћ кандидат за све председнике општина и све градоначелнике у Србији. Ово је дефинитивно потез, који после обесмишљавања постојања Народне скупштине од стране Вучићеве власти, потпуно обезвређује и излазак на локалне изборе.

Српска напредна странка нема кога да кандидује на локалном нивоу, па поново користе име свог великог вође, диктатора и политичке кукавице, Александра Вучића.

Двери су направиле Патриотски блок за борбу за очување КиМ у саставу Србије са Стаматовићем, Драганом Тодоровићем, Слободаном Самарџићем, Марко Јакшићем, Славишом Ристићем, Драганом Трифковић, Дејаном Мировићем.
Зато су Вучићев омиљени плаћени опозиционар, Војислав Шешељ, који иначе никад не иде у предизборне коалиције и човек који губи своју странку, Ивица Дачић, направили свој „патриотски блок“ да се супротставе напредњацима, да би са њима ишли у власт после локалних избора.

Ми их разумемо, страх је огроман, јер је рејтинг Двери сваког дана све већи и они знају да су Двери једина озбиљна конкуренција Александру Вучићу на српској политичкој сцени.

Информативна служба Двери