Прочитај ми чланак

НОВИ МОМЕНТИ, Звезда враћа и бивше асове?

0

Међу зимским појачањима могли би да буду и поједини бивши играчи Црвене звезде.

После сјајно одигране јесење полусезоне и пласмана у европско пролеће, потези управе Црвене звезде током зимског прелазног рока биће под великом лупом јавности.

Најављена су четири појачања, уз поруку да ће, чак и ако оде Ричмонд Боаћи, Звезда на пролеће имати јачи тим.

Данас се појавила информација да је генерални директор Звездан Терзић отпутовао у Грчку на преговоре са нападачем Олимпијакоса Беном, а спортски директор Митар Мркела је открио да су у току преговори са неколицином потенцијалних појачања.

Медији већ недељама пишу о Звездином интересовању за фудбалере БАТЕ Борисова, Мирка Иванића и Немању Милуновића, али последњих дана у први план избијају и спекулације о евентуалном повратку појединих бивших Звездиних играча.

Летос је направљен пун погодак повратком Вујадина Савића и Филипа Стојковића, па не треба да изненади ако њиховим стопама крену и још неки бивши Звездини асови који играју у иностранству.

С тим у вези, “Курир“ је пренео сазнања да је близу повратка Дарко Лазовић из Ђенове. Овај фудбалер има уговор са италијанским клубом до лета 2020. године, али Звезда ће, наводно, покушати да га доведе на позајмицу.

За то време, међу навијачима има све више оних који прижељкују и повратак Александра Катаија, који је у Алавесу у другом плану ове јесени.

Он је под уговорном обавезом још годину и по, па би идентична опција могла да се примени и у његовом случају.

Наравно, тешко је очекивати да би обојица могла истовремено да се врате, али не треба да изненади ако се један од њих ускоро поново промовише на Маракани.