Прочитај ми чланак

ВРЕМЕ ЈЕ да почнете да купујете ПАМЕТНО!

0

Ево како вам idealno.rs, портал специјализован за претраживање и упоређивање понуда свих српских веб продавница може уштедети време и новац, и постати ваша прва помисао пре куповине!

Размишљате како да добијете највише за износ који планирате да потрошите? Није ни чудо, јер тим питањем почиње готово свака (веб) куповина. Без обзира да ли купујете нову одећу и обућу или преносни рачунар, увек сте у потрази за најбољим односом цене и квалитета.

Управо захваљујући idealno.rs, водећем српском порталу за упоредну куповину и праћење понуда најразличитијих веб продавница нећете морати дуго да тражите! Од сада на једном месту можеш све да прегледаш и упоредиш и донесеш паметну одлуку о куповини.

Додатни плус је што се сви производи у оквиру поједине поткатегорије могу сортирати према њиховим карактеристикама, популарности или према цени.

Чак и када сте у покрету и требају вам брзе и поуздане информације о ценама или карактеристикама производа можете их прегледати и пратити на мобилном телефону или таблету јер је цео портал у потпуности прилагођен и мобилном претраживању.

Поред тога, idealno.rs ти омогућава да у продавници скенираш баркод производа и да брзо откријеш најбоље понуде.

Једноставним корацима до најповољнијих понуда

Коришћењем idealno.rs штедите време у претраживању понуда, али и поприличну своту новца, а да бисте знали како да искористите све што вам портал нуди, ово је су кључне функционалности које би требало да користите већ приликом следеће куповине.

• Инсталирајте бесплатан Gugl Chrome додатак 1-2-3 Kupovina sa idealno.rs како бисте претражујући Гугл видели најбоље понуде у домаћим веб продавницама

• Упоредите производе који вам се највише свиђају – изабране производе упоредите према њиховим карактеристикама и изаберите оне који ће одговарати свим вашим потребама.

• Додајте у листу – сачувајте све производе које желите и који вам се свиђају и додајте их на свој списак за куповину.

• Проверите савете и водиче за куповину – прочитајте све савете и водиче који ће вам помоћи приликом избора производа по вашој мери
• На idealno.rs обавезно проверите све актуелне каталоге и летке омиљених продавница

Оно што разликује просечне од генијалних онлајн сервиса је да овим другима полази за руком да на једном месту удовоље свим вашим захтевима и да вам омогуће приступ баш свим информацијама – у овом случају, информацијама које вам помажу да донесете – паметне одлуке о куповини!

Интерактивна почетна страница портала idealno.rs, брзо и транспарентно поље за претрагу, савети и водичи за куповину најразличитијих производа, прегршт функционалности за брз избор најповољнијих понуда и готово 300 поузданих веб продавница на једном месту – довољни су разлози да idealno.rs буде и ваша прва помисао пре куповине!