Прочитај ми чланак

ШЕШЕЉ ОТКРИО КАКО ЈЕ ВУЧИЋ СТИГАО У СРС: Ево ко га је препоручио за …

0

Лидер СРС Војислав Шешељ открио је у емисији продукције "Србин инфо" како је дошло до тога да Александар Вучић постане важан функционер у СРС.

Шешељ је испричао како је Вучића приметио Драган Тодоровић током трибине на општинском одбору СРС на Новом Београду. Шешељ је испричао како се Вучић стално јављао за реч и да је тако запао са око Тодоровићу који је затим препоручио Шешељу да му се да неки већи ангажман у странци.

Шешељ је Вучића послао на телевизијско сучељавање на „Студио Б“ где је, по Шешељевој оцени, Вучић победио након чега му је био отворен пут за изборну листу.

Шешељ је рекао да му је Вучић причао да је током рата неколико дана био на положају у Сарајеву, на Јеврејском гробљу, али да су га са Пала позвали да помогне у раду телевизије. По повратку у Београд Вучић се учланио у СРС.

Шешељ у емисији говори о Вучићевом понашању у СРС, односима Вучића и Николића. Он је рекао да је Вучић издао идеологију СРС а да су у стварању СНС помогли Борис Тадић и тајкуни.

Шешељ је одбацио оптужбе да је он Вучићев учитељ. Шешељ је објаснио да је то истина Вучић никад не би напустио СРС и издао идеологију.

Шешељ је говорио о контактима Вучића са страним службама, али и како је Вучић купио технику да би прислушкивао људе из странке.