Прочитај ми чланак

ШАПИЋ: Никога нисам тукао, Вучића су дезинформисали

0

Београд -- Председник општине Нови Београд Александар Шапић изјавио је да “никога није тукао” и да је председнику Србије Александру Вучићу то “неко подметнуо”.

„Нити сам било кога тукао, нити на било који начин угрожавао било кога у насељу Раља у општини Сопот“, рекао је Шапић за Н1 након што га је Вучић раније оптужио „да је за рачун Ђиласа тукао људе у Раљи“.

„Мислим, јако ми је жао што је очигледно неко председнику озбиљно подметнуо и дао му дезинформацију, чиме га је довео у ситуацију да изговори једну заиста велику неистину. Нити сам било кога тукао, нити на било који начин угрожавао било кога у насељу Раља у општини Сопот“, рекао је Шапић за Н1.

Вучић је рекао да између Ђиласа и Шапића нема разлике, иако о Ђиласу веома лоше мисли „због трагичних дугова које је оставио у Београду, трагичне медијске владавине, а Београд је био прљав без грађевина, икаквог рада и напретка“.

Према Вучићевим речима, Ђилас је „свакако много успешнији, озбиљнији и образованији од Шапића који је био његов помагач“.

„Шапић је за рачун Ђиласа тукао људе. Сећам се тога у Раљи“, рекао је Вучић.

Бивши ватерполиста и актуелни председник општине Нови Београд најавио је кандидатуру за место градоначелника Београда.