Прочитај ми чланак

НОВА ПИНК ЗВЕЗДА (ПАЈКИЋ) УДАРА ПО ОПОЗИЦИЈИ:Бошка вређао,а Шутановца назвао коњем

0

У другој емисији, он се најпре осврнуо на све коментаре везане за његову емисијум, а није штедео никога

Прва емисија „Контравизије“ изазвала је бурне реакције, а водитељ Лав Григорије Пајкић, син Исидоре Бјелице и Небојше Пајкића није прикупио много симпатија.

У другој емисији, он се најпре осврнуо на све коментаре везане за његову емисију. Није поштедео оне који су његово име „узели у уста“, па се на његовом репертоару нашла Кристина Ковач, певачица композитор и текстописац.

– Ево на пример, Катарина Ковач. Како? Кристина Ковач која је имала неки мизерни покушај да буде увучена у читаву ову причу око емисије, надајући се да ће добити неки простор у медијима. Молим вас – Кристина Ковач која је у медијима!

– Опака ти је музика, ћерко познатих, Корнелија Ковача!

И није она једина која је одреаговала, а коју је Лав Пајкић поменуо у другој емисији:

– Реаговали су чак и онии познатији, рецимо Драган Шутановац, председник ДС-а, изузетно сам поносан на то. Он је искористио прилику да каже да сам ја кретен, а чак је рекао и да ће да промени хороскопски знак из лава у нешто друго. Не знам у који, препоручивали смо му раније… имитирајући њиштање коња.

На његовој листи „захвалница“ за помињање прве прве емисије нашао се и познати глумац.

– Захваљујемо се и нашем познатом ДС ди-џеју Сергеју Трифуновићу. Штета што и ДС не снима неке филмове па да и ту узмеш неку улогу.

Он се осврнуо и на нападе његове породице:

– Наша емисија била је нападнута на најразличитије начине,па је тако нападнута и моја мајка.

– Имали су прилику да покажу каква су елита јер су пљували мој нос, моју мајку књижевницу и оца професора.

У коментарисању „гледалаца“ који су коментарисали новогодишњу расвету, Пајкић је провукао и лидера Двери.

– Очекивали смо укључење момка из Саудијске арабије – Бошка Обрадовића. Каже, недавно се преселио тамо јер је тамо каменовање жена легално.

Он се осврнуо и на Белог Прелетачевића, јер како Пајкић каже његов творац Лука Максимовић каже да је довољно препознатљив.

– Препоручујемо да на пример Драган Ђилас ту тактику примени на свом случају. Његово име је довољно препознатљиво, и боље да покуша неко друго. Ево ја му на пример препоручујем – жути лоповчић – рекао је Пајкић.

Ипак, он је искористио прилику и да исмеје опозицију. Наиме, он је одборнике покрета „Доста је било“ да ли су упознати са тиме да је Александар Вучић поставио Димитрија Драгутиновића Аписа на чело батинаша.

– Како коментаришете одлуку Александра Вучића да на чело СНС батинаша постави Драгутина Димитријевића, више пута осуђиваног криминалца, познатијег као Апис који малтретира грађане Војводине и уцењује их да гласају за СНС? – било је постављено питање.