Прочитај ми чланак

ЋЕРКА ЗОРАНА ЂИНЂИЋА у Влади Србије

0

Она је тренутно ангажована у Тиму за социјално укључивање и смањење сиромаштва * Од јуна 2017. је координаторка за родну равноправност и људска права

Јована Ђинђић (27), ћерка убијеног премијера Зорана Ђинђића запослена је у Влади Србије. Она је тренутно ангажована у Тиму за социјално укључивање и смањење сиромаштва, а на њиховом сајту наводи се да ради као координаторка за родну равноправност и људска права, преносе медији.

На сајту владе наводи се да је Јована Ђинђић је дипломирала 2013. године на Факултету за медије и комуникације Универзитета Сингидунум, на смеру Комуникологија. Мастер студије из области социјалне когниције је завршила на Универзитетском колеџу у Лондону.

Јована је од марта до септембра 2016. године стажирала у Тиму за социјално укључивање и смањење сиромаштва, где се бавила питањима која се тичу ЛГБТ популације, социјалног укључивања Рома и Ромкиња и инклузивног образовања. Од октобра до децембра 2016. године је стажирала у Групи за социјалну инклузију Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије.

У Тиму за социјално укључивање и смањење сиромаштва је радила као програмска асистенткиња, а од јуна 2017. је координаторка за родну равноправност и људска права.