Прочитај ми чланак

БОШКО (ДВЕРИ): Вучић нашао решење проблема наталитета у Србији – населиће мигранте

0

Данашња изјава председника Србије представља најбољи доказ за тврдње Двери да је план напредњачке власти да празна српска села насели мигрантима.

Вучићева изјава да смо могли боље да искористимо мигрантску кризу, да смо могли имати више добрих ствари од тога и да треба да се угледамо на Ангелу Меркел која је прихватањем миграната решила проблем наталитета у Немачкој – представља невиђени политички скандал због кога би председник Србије требало одмах да поднесе оставку.

Нити на једним изборима Вучић и СНС нису кандидовали овакву политику решавања проблема беле куге у Србији и од народа нису добили мандата да Србију – по узору на Немачку – насељавају мигрантима.

Лични став да Србија нема проблем са мигрантима који желе да постану грађани Србије Александар Вучић није проверио на референдуму и ова власт нема право да доноси тако далекосежне одлуке без питања народа.

На овај начин Вучић је признао да су Двери биле у праву када су годинама уназад износиле сумњу да је идеја власти да празна српска села насели мигрантима и да ће – по диктату Брисела и Ангеле Меркел – сви они тражиоци азила који не нађу своје место у ЕУ бити враћени и насељени у Србији, а њих је према признању министра полиције Небојше Стефановића преко 600.000.

Српски покрет Двери се противи овом плану Вучићевог режима да измени структуру становништва у Србији и да на овај начин решава проблем наталитета.