Прочитај ми чланак

ЈАЊУШЕВИЋ (ДВЕРИ): Маја и Зорана су Вучићеве промотерке мржње и насиља

0

Двери су једина политичка организација у Србији чија се политика базира на јасном и дугорочно одрживом програму за подршку породици и повећању наталитета.

У 2016-ој је рођено најмање беба у Србији у последњих 100 година. Уколико све ресурсе Србија не усмери на решавање овог проблема и не подржи и мале породичне фирме за почетак, све друго је бесмислено и краткорочно.

У Дверима су већином породичнно орјентисани људи, млади, образовани, храбри у борби за истину и одлучни у настојању да се супротставе насиљу актуелног режима. Јавност их као такве препознаје и подршка Дверима расте константно и незадрживо.

То је основни  разлог због којег Вучић тежи да Двери етикетира као насилнике и фашисте. У те сврхе, Маји Гојковић је омогућено да сама гостује на РТС-у у Упитнику и у целости се посвети блаћењу Двери. Зорана Михајловић свакодневно Бошка прозива за насиље над женама, иако никада ниједан доказ за то није пружила. Маја и Зорана, две лицемерне „боркиње за људска права“ у недељи посвећеној особама са инвалидитетом немају времена да се посвете овој животно важној  теми, већ су им једина тема Двери и Бошко Обрадовић.

Све лажи о Дверима као насилницима пале су у воду када је судским вештачењем доказано да новинарке Пинка нису имале повреде и да је посета Вучића њима у КЦС била обична глума. ВУчић сада мора да преузме породичну политику Двери, како би прикрио своју издају и одложио тренутак истине, у којем ће сва пропаст и беда у коју је довео Србију бити свима видљива голим оком.

Народни посланик Српског покрета Двери

Пошто Вучићева превара са новинаркама Пинка није успела, он их је заменио новим промотеркама своје силеџијске политике. Верујем да је он натерао Мају Гојковић да измисли да је за модрицу на њеној руци одговоран неко из Двери.  Сумњам да Зорани Михајловић може да нареди тако нешто, али кад је она у питању, ради се о њиховом заједничком интересу да се ућуткају Двери. Да онемогуће Бошка Обрадовића да износи истину о њиховој издајничкој политици, о пропасти и растакању државе за рачун страних интереса.

Оно што невеште новинарке Пинка нису успеле уз сву медијску машинерију која је покренута против  Двери, треба да остваре Маја и Зорана – нове промотерке напредњачког насиља над свим што је честито, перспективно, самостално и на добробит Србије.

На Вучићу је да својим промотеркама обезбеди медијски простор, а на њима да, не бирајући речи, без аргумената, без стида и скрупула, понављају лажи о Дверима не би ли нам умањили шансе на изборима и преузели породичну политику, која је све чешћа Вучићева тема.

Поблем са којим ће се Вучић неминовно суочити јесте што не може да лажира примену породичних мера, нити да фингира резултате. Све су прилике да ни ове промотерке неће битније наудити Дверима и да ће породични грађани Србије и убудуће имати свог искеног заступника народној скупштини.