Прочитај ми чланак

ИДЕАЛАН РИВАЛ НА ЖРЕБУ? Њих желе и у Звезди, и у Партизану!

0

Сада већ одбројавамо сате до сутрашњег жреба парова шеснаестине финала Лиге Европе, где ћемо први пут имати и наша два представника.

Узбуђење расте, а своја очекивања су у изјави за “Ало“ изнели штопер Партизана Милан Митровић и крилни фудбалер Звезде Славољуб Срнић.

Они су анализирали једног по једног потенцијалног ривала и дошли до заједничког закључка – португалска Брага би била противник “по мери“.

“Брага пре Спортинга, то сигурно. Кад мало боље размислим, од свих потенцијалних ривала, мислим да би нам Брага највише легла. Верујем да бисмо у том двомечу прошли даље“, изјавио је Срнић.

“Са њима можемо да се носимо. Причао сам са Стојиљковићем, он је играо тамо, сад је на позајмици у Кајзерију. Њих бих највише волео“, поручио је Митровић.

Од осталих, пожељан је и Салцбург, а Срнић се не плаши ни Атлетика.

“Уф… Може! Због имена, снаге, традиције. Због боја! Црвено-бели су и они и ми, лепо би и за око било да се укрсте Црвена звезда и Атлетико Мадрид“, поручио је Срнић.

У прилогу можете да се подсетите који су сви потенцијални противници нашим најбољим клубовима у 1/16 финала Лиге Европе.