Прочитај ми чланак

СНС ФУНКЦИОНЕР ВЕТЕРАНУ НАВОДНО РЕКАО: Бифтек који једем кошта као твоја плата!

0

Млади напредњак изгледа није научио шта су манири.

Председник општине Пландиште Јован Репац, који још нема ни 30 година изгледа да ни искуством ни манирима није дорастао овој функцији. Наиме, на Твитеру је испливао један прилично непријатан наводни коментар Репца, који је ако је упућен ратном ветерану са Косова, у којем је Репац показао своју бахатост, али и неискуство.

– Ниси мој ниво олошу један, а за тебе сам господин председник. А сада да се вратим својој вечери, бифтек са преливом од тартуфа је сјајан, а кошта колико ти месечно зарадиш. Е толико ја дам на вечеру, јер сам способан као и председник Александар Вучић, а ти цркни од зависти олошу један – гласи наводни одговор Репца извесном Ивану Лазаревићу.

 

А онда је уследио и коментар на изјаву Јована Репца, који гласи „Мр. Јован Репац, ово онај дебели вепар из Пландишта беше. Јао боже, идем да повраћам“.

Млади кадар Српске напредне странке који је и председник Општинског одбора СНС Пландиште изгледа да не зна које манире треба да поседује неко на његовој функцији, а судећи по садржају који је упутио извесном Лазаревићу, показао је своју бахатост која је за сваку осуду.

У Србији где људи једва састављају крај са крајем, и боре се за егзистенцију, нарочито по мањим градовима и селима широм земље, он прича о „бифтеку са преливом од тартуфа“ који кошта више од нечије месечне плате. И све то може себи да приушти јер је, како каже, „способан као председник Александар Вучић“.

Интересантно је да млађани СНС-овац, који је на ову функцију са непуних 30 година дошао искључиво преко активности у Српској напредној странци упоређује себе са председником Србије. Баш нас занима како ће председник Вучић реаговати кад буде видео ову констатацију Јована Репца.

Да подсетимо, прошле године 24. маја конституисана је власт у општини Пландиште коју је формирала Српска напредна странка која је освојила 12 од 23 мандата. Тада је за председника општине изабран Јован Репац, који још нема 30 година.

Садашњи председник општине Пландиште радио је у Општинској управи у Вршцу на пословима комуналног инспектора, а потом у тадашњем ЈКП „Полет“ у Пландишту као стручни сарадник за комерцијалне послове. У јуну 2015. године именован је од стране Владе Републике Србије за вршиоца дужности директора ЈП „Полет“ у Пландишту.

Функција у странци се, кад је Репац у питању, изгледа дебело исплати.