СНС ФУНКЦИОНЕР ВЕТЕРАНУ НАВОДНО РЕКАО: Бифтек који једем кошта као твоја плата!

87

Млади напредњак изгледа није научио шта су манири.

Председник општине Пландиште Јован Репац, који још нема ни 30 година изгледа да ни искуством ни манирима није дорастао овој функцији. Наиме, на Твитеру је испливао један прилично непријатан наводни коментар Репца, који је ако је упућен ратном ветерану са Косова, у којем је Репац показао своју бахатост, али и неискуство.

– Ниси мој ниво олошу један, а за тебе сам господин председник. А сада да се вратим својој вечери, бифтек са преливом од тартуфа је сјајан, а кошта колико ти месечно зарадиш. Е толико ја дам на вечеру, јер сам способан као и председник Александар Вучић, а ти цркни од зависти олошу један – гласи наводни одговор Репца извесном Ивану Лазаревићу.

 

А онда је уследио и коментар на изјаву Јована Репца, који гласи „Мр. Јован Репац, ово онај дебели вепар из Пландишта беше. Јао боже, идем да повраћам“.

Млади кадар Српске напредне странке који је и председник Општинског одбора СНС Пландиште изгледа да не зна које манире треба да поседује неко на његовој функцији, а судећи по садржају који је упутио извесном Лазаревићу, показао је своју бахатост која је за сваку осуду.

У Србији где људи једва састављају крај са крајем, и боре се за егзистенцију, нарочито по мањим градовима и селима широм земље, он прича о „бифтеку са преливом од тартуфа“ који кошта више од нечије месечне плате. И све то може себи да приушти јер је, како каже, „способан као председник Александар Вучић“.

Интересантно је да млађани СНС-овац, који је на ову функцију са непуних 30 година дошао искључиво преко активности у Српској напредној странци упоређује себе са председником Србије. Баш нас занима како ће председник Вучић реаговати кад буде видео ову констатацију Јована Репца.

Да подсетимо, прошле године 24. маја конституисана је власт у општини Пландиште коју је формирала Српска напредна странка која је освојила 12 од 23 мандата. Тада је за председника општине изабран Јован Репац, који још нема 30 година.

Садашњи председник општине Пландиште радио је у Општинској управи у Вршцу на пословима комуналног инспектора, а потом у тадашњем ЈКП „Полет“ у Пландишту као стручни сарадник за комерцијалне послове. У јуну 2015. године именован је од стране Владе Републике Србије за вршиоца дужности директора ЈП „Полет“ у Пландишту.

Функција у странци се, кад је Репац у питању, изгледа дебело исплати.

 • Banana republika smrdija

  Овај народ у својој историји
  ниједан посао није могао да заврши,
  због јајара и проданих душа!
  Нисмо ни једном победили,
  а да пре тога нисмо дебело издали!
  – сами себе наравно!
  На сваку победу имамо два пораза!
  На сваког јунака, буљук издајника!
  A после нам неко крив, је ли!?
  Рђави смо! Шкрипимо свуд!
  Више нам ниједно подмазивање не помаже!

 • ЏЕРОНИМО

  Народна изрека каже : „кога је правио гладан отац – тај се никада најести не може“ .Јер је ту питању генетска глад.
  Ова свиња и њему слични никада не могу бити срећни. Напротив стално брину за своје здравље и друштвени статус. Депресивни су јер не могу да пронађу панталоне са ознаком XXXXL.
  И сигурно купује све могуће препарате за мршављење и за тај циљ би урадио све – сем да се одрекне хране и ждерања.

  • Марко

   Он би хтео да да буде мршав, а да у исто време крка до изнемоглости. Масна јела, роштиљ, печење, торте, колаче… Неће да може. Виде ли оног Ђуку бизона? Он је морао свега да се одрекне. Не сме чак ни сво воће да једе.

 • Ултра

  Ја мислио да он једе сендвиче, а не бифтек.

  • Ћирко

   Прешо на други ниво.:))

  • Marinos Ricudis

   Daj bra ljudi, nemoj ste deca.
   Pogledajte print skrin.
   Ni na FB , ni na twiteru nema lajk dole i lajk gore.
   Ovo je sve montaza, prozirna kao staklo, u ovo slucaju liberala ili DS.
   A o mediskim manipulacijama SNS, da i ne pricam.
   https://twitter.com/JohnyVelikoMudo/media