ДАЧИЋ О БАКИРОВОЈ ПРОВОКАЦИЈИ: Вучићев осмех је све показао!

4

Поступак члана Председништва БиХ Бакира Изетбеговића није у складу са циљем данашњег сасатанка, а то је унапређење наших односа, изјавио је данас министар спољних послова Србије Ивица Дачић и додао да о том потезу најбоље говоре реакције председника Србије и председавајућег Председништва БиХ

Дачић је рекао да смо више пута до сада имали прилику да видимо његове (Изетбеговићеве) изјаве, које су заоштриле односе не само са Србима, већ и са Хрватима.

– Можда је најбољи показатељ и најбоље говоре о свему размењени погледи, после такве Бакирове провокације, Александра Вучића и Драгана Човића и осмех који је показао да се са презиром односе на овакав један поступак Изетбеговића – рекао је Дачић.

Он је додао да поступак није у складу са циљем овог сасатнка, а циљ је био унапређење наших односа, а не „један корак напред, два корака назад“.

 • E. Lirsch

  A znaci i „vodja“ ume da udari KEZ….Onaj sa porukom sto svinjoglavi ume da protumaci. Pa onaj se ceri bre ko lud na brasno.A sto ne zna ni sam.

 • Мила

  И ти и Вучић сте добрано криви што се овај распиштољио по Србији.Вучићев кретенски осмјех није вриједан коментара-требао је да се угледа на Човића-Човић је идиота искулирао.

 • БилиПитон

  Таки осмех има и моја комшика Вида, кад чује неки трач.

  • моћни Ђоле Јанговић

   Јел због алке на Labia major?