БЕОГРАД ОБЛЕПЉЕН ПЛАКАТИМА с ликом Ратка Младића

17

На више локација у Београду осванули су плакати с ликом осуђеног генерала Ратка Младића.

На плакату је Младићева рука дигнута у војнички поздрав, а испод пише „Нећу да издам“.

Плакати су виђени у великом броју у самом центру Београда, а има их и по београдским насељима. На плакату је лого Отаџбинског покрета „Образ“, преноси Н1.

Да подсетимо, у Београду данас бораве чланови Предсједништва БиХ у оквиру које ће се састати са највишим државним званичницима Србије.

Судско веће Хашког трибунала осудило је ратног команданта Војске Републике Српске генерала Ратка Младића на казну доживотног затвора. Реч је о првостепеној пресуди, на коју ће моћи да се жали и хашко тужилаштво и Младићева одбрана.

Младића је оптужница теретила за ратне злочине почињене на територији Босне и Херцеговине током 1992. до 1995. године, укључујући геноцид.

Младић је ухапшен 26. маја 2011. године, након 12 година скривања у околини Лазарева, а Хагу је изручен 31. маја исте године.

 

 • Херцеговина

  Сад,, лијепе,, а ономад га издали.
  Вазда су највећи србски издајници сједили у Београду!

  • Aljeka

   Тако је господине Херцеговина али не заборавите да мени ипак припада шампионска титула. Чак ни Милошевић није успео да наиздаје оволико за тако кратко време. Кажу да ученик премаши учитеља.

  • Бели Орао

   Малишевски, не се пише одвојено.

  • Херцеговина

   Нема већег издајника од оног ко је екс-ПРЕДСЈЕДНИКА Србије изручио ,агу на Видовдан, да нам се руга и смије читав свијет.!!
   И од оних који су сједили у Влади и изручивали ,агу србске хероје и браниоце одбрамбено отаџбинских ратова 1991-1999!!
   Одговараћете кад-тад!!

  • Tony Iommi

   Ti si maskota ovog sajta :)