TEША ТЕШАНОВИЋ ПРОГОВОРИО ПРЕД КАМЕРАМА: Како ми је БИА одузела интервју са…

7

Водитељ "Балкан инфа" Теша Тешановић пред камерама је проговорио о цензури у Србији. Тешановић је испричао како му је БИА одузела интервју са бившим сарадником Александра Вучића, Ђорђем Вишекруном јер су у њему изнети подаци везани за врх СНС.

Тешановић је на „ТВ Наша“ испричао да је у Амстердаму урадио интервју са Вишекруном, који је био наставак интервјуа који је снимљен у Београду, у ком Вишекруна износи оптужбе против Вучића и врха СНС-а.

Тешановић је рекао да му је БИА дошла на стан и одузела снимак новог интервјуа уз објашњење да је то „претња по националну безбедност“. 

Тешановић је рекао да се БИА свела на службу која одрађује прљаве послове за власт и посебно критиковао што је на челу те агенције високи фунцкионер СНС-а, Братислав Гашић.

– Они се баве ђубретарењем и скупљају информације за блаћање опозиције – каже Тешановић.

По њему је стање у медијима данас много горе него у време Демократске странке, а да су и преостали слободни медији на свакодневним ударима.

– У Србији свако ко не подржава Александра Вучића се проглашава државним непријатељем – каже Тешановић и додаје да скоро су сви резултати рада власти који се пласирају у медијима „измишљени“:

 • Zoran Cvetkovic

  Pa ja i svoju omiljenu muziku,filmove,slike,knjige,stripove bekapujem bar jednom,a Tesa uradi ekskluzivni intervju i seta se sa njim na jednoj kartici?!
  Sada kada odem na selo brat izvadi neki samsung s i prica gledajuci se sa bratom u Moskvi?!Ima Tesa i kompjuter i mobilni pa nek ponovi intervju ne mora da ide u Holandiju(osim ako nece da se proseta pored izloga:).Bar sa danasnjom tehnologijim to je nemoguce spreciti.

 • Бобан за Царевину Србију

  Па добро бре тешо зар само оригинал без копије? Нешто сумњам да је тај интервју икада и направљен, јер такве интервјуе ја бих (иначе бивши новинар) ископирао у неколико копија и послао самом себи поштом и курирским службама, а само оригинал би носио са собом. Можда бих имао на флешу још једну копију и то на оним флешевима који су као играчкице привесци…

  • Можда и има копију али му је сад прпа да је пусти, у преводу кад су узимали снимак јасно је шта би значило да се копија пусти.З@јебо би их толико да би га неки уцењени од бије пропалитет убио пред станом.Не дају судије ослобађајуће пресуде за криминалце само да би добили паре од њих већ по наређењу са врха да врбују криминалце за „прљаве послове“.Услуга за услугу зато има толико дрских кримоса и мафијаша којима држава са својим институцијама неможе „да стане на пут“ зато су те ништарије најзаштићенији део друштва и увек у спору и парници има првенство над обичним грађанином.Обичан поштени грађанин њима није од икакве користи сем за шишање.

  • Бобан за Царевину Србију

   У интервјуу су увек бар две стране. Тако да увек има могућности да тај интервју види светло дана, а да не може да се њему припише објављивање. Да ли он званично може да одговара за то што ће да уради тетка коју је интервјуисао. Битно је само да не буде на њиховом јутјуб каналу, него да га објави онај који је интервјуисан.

  • Јесте, кримосу који га је сретио на улазу у стан ће да каже да он није пусто снимак а овај ће да му дговори са испаљених пола оквира.Пошто обави посао кримос ће да добије организовано дуго летовање на мору где ће да се проводи док се не слегне прашина.
   Нема он шта да званично одговара није на суду а и сам знаш какви су нам судови,правда је овде давно окренула леђа.

  • Бобан за Царевину Србију

   Што јес јес…

 • Vrana

  Sve sami Soroševi plaćenici, sve ih Soroš drži u šaci. namamete daju ti lovu i vlast a onda počinje seks od kojeg jako boli glava. A naj gora je ona sitna bagra koja se učlani u partiju da bi mogla da reši svoj spor sa komšijom ili da bi mogo da teroriše selo.