ТАЈНИ СНИМАК МАСОНСКОГ РИТУАЛА који је шокирао свет

4

На интернету кружи снимак приношења жртве снимљен скривеном камером, за који се тврди да је направљен у масонском храму у Турској.

Снимак приказује жртвовање козе на олтару са сатанистичким симболима, а изгледа да је човек који је снимио све ово ризиковао и сопствени живот.

У првом делу снимка двојица људи пролазе кроз масонску церемонију примања и заклињу се на верност ђаволу. Након тога, види се приношење жртве на олтар, а вођа читаве церемоније чак пије крв убијене козе.

Бивши члан те заједнице направио је други снимак, где се објашњава како се иницирају припадници 33. ранга масонерије. Тај члан упозорава да чланови организације не смеју да воле Исуса Христа, иако се тврди супротно.

  • samo war
  • perungromovnik

    козојебци – ћифути, зна се чији су они потомци и коме они служе, зато је и хаос где год да се појаве и на којој год територији да живе…овим ритуалима они врбује оне који ће им верно служити и одрађивати најпрљавије послове, верујући да су „део моћне организације“ и да чине „Богоугодно дело“ па макар радили и против свог сопственог народа….ДАБОГДА ЦРКЛИ СВИ ДО ЈЕДНОГА! АМИН!

  • dr Srbivoje

    Fake glumci jos turci njima niko ne veruje

  • БилиПитон

    И шта? Ова господа са цилиндрима би да јеебе козу, а нит чизама нит тепсије.