Прочитај ми чланак

ДВЕРИ ЈЕДИНЕ НУДЕ ПОРОДИЧНУ ПОЛИТИКУ – Министри обмањују народ пред празнике

0

Двери су једина политичка организација у Србији, која је породицу ставила на прво место и која је понудила конкретна решења да породични људи у Србији имају више новца у кућном буџету, почев од реформе пореског система, беби кредита, па до олакшаног стицања породичног дома.

Зорана Михајловић и Зоран Ђорђевић, министри Српске напредне странке, поигравају се ових дана најозбиљнијим проблемом са којим се Србија суочава, одумирањем становништва, изјављујући различите ставове о судбини породица у Србији.

Министри се утркују ко ће више да обећа бољи живот породицама у Србији.

Дејановић прича о 600 милиона динара, Михајловићева говори да ће мајке добити накнаду за треће дете до пунолетства, док Ђорђевић најављује повећање накнаде за прво дете, а све то у међусобном јавном препуцавању, како би скренули пажњу на њихову бригу о популационој политици.

Међутим, питамо се шта су радили пет година уназад, док су Двери стварале и развијале про-наталитетну политику, као једина политичка организација из Србије, чланица Светског конгреса породица.

Сматрамо да је ово почетак њихове изборне кампање и међусобна трка за лично позиционирање, која нема никакве везе са бољим животом грађана Србије, нити са улагањем у породичне вредности, већ само лепа прича пред празнике, јер су грађани тада осећајнији на породична питања.

Двери ипак честитају Влади Републике Србије што су преузели део програма Двери, везан за породичну политику и што су схватили да је политика Двери једино решење за излазак Србије из кризе.