Прочитај ми чланак

ФОТОГРАФИЈЕ РЕНОВИРАНЕ МАРАКАНЕ: Овако ће ускоро изгледати стадион Звезде!

0

Архитектонска фирма Геоинка Београд објавила је илустрације новог изгледа западне трибине стадиона црвено-белих, а радови би према најавама требало да почну ускоро.

Црвена звезда је започела пројекат реновирања стадиона, а неки од радова што на главном терену, што око Маракане увелико су завршени.

Фото: Instagram.com/geoinka.beograd

Ипак, ту се руководство клуба не зауставља и увелико се припрема пројекат реновирања западне трибине, што изнутра и на самом стадиону, што споља.

Сада су се појавиле и прве фотографије будућег изгледа западне трибине изнутра са направљеном новим скај боксом, где ће гледаоци имати могућност да попију пиће по избору, да наруче јело и имаће посебан комфор, јер ће уместо столица у том делу бити постављене фотеље.

Фото: Instagram.com/geoinka.beograd

Наравно, та места ће бити и најскупља на целом стадиону, али ће власници тих карата или сезонских улазница имати комфор сличан као на највећим европским стадионима.

Такође, биће урађена и нова фасада са спољне стране трибине, где ће доминирати бела боја, али ће бити и црвене која ће потпуно променити изглед западне трибине стадиона.

Погледајте и како би она требало да изгледа након реновирања.

Генерални директор Звездан Терзић недавно је рекао да је време да се уложи у стадион и његово реновирање, јер скоро од изграње на Маракани није урађена озбиљнија реконструкција стадиона.

– Желимо да подигнемо ниво комфора на западној трибини. Планирамо да склонимо блок четири и направимо нове столице које личе на фотеље. Смањићемо капацитет за око 30 одсто, али подигнућемо комфор, са посебним улазом и тоалетом – рекао је Терзић недавно.

Фото: Instagram.com/geoinka.beograd

Читава инвестиција, која укључује и реновирање западне трибине, као и изградњу платоа испред северне трибине, реновирање и изградњу неколико нових помоћних терена, као и балона у којима ће моћи да се одржавају тренинзи током лоших временских услова.

Фото: Instagram.com/geoinka.beograd

Илустрације будућег изгледа западне трибине Маракане објавила је архитектонска фирма Геоинка Београд, али је убрзо након тога склонила све фотографије са профила.