Прочитај ми чланак

ДВЕРИ: Фамозних 2% нападају и председник и кумови и министри …

0

Вучићеви полтрончићи из Покрета социјалиста опет бране свог великог вођу и идејног мага, Александра Вучића, и то опет од Двери и Бошка Обрадовића. Питамо се зашто?

Двери политички разумеју министра војног Вулина и његов перспективни Покрет социјалиста, да морају због свог опстанка на политичкој сцени, да бране Српску напредну странку.

Међутим, не разумемо, зашто се Покрет социјалиста, који се крије иза Вучићевог имена и чији се проценти на изборима не мере чак ни промилима, плаши Бошка Обрадовића и Двери, који је како они кажу, добио суд народа када је освојио два одсто на председничким изборима?

Чудних неких два посто заиста. Нападају их и председник државе и министри, подижу се кривичне пријаве, избацују их из Скупштине, оптужују за насиље, намештају прво политичко суђење и креће медијски и политички прогон.

Покрету социјалиста би боље било да на сваком континенту пронађе још по једну тетку и уплате њихове донације на рачун Српске напредне странке, јер у супротном, како планирају да остану на политичкој сцени Србије?

А о наших два одсто на председничким изборима, најбоље говори страх власти од снаге коју Двери сада имају.

Информативна служба Двери