Прочитај ми чланак

СРБИЈА ИМАЛА СРЕЋЕ НА ЖРЕБУ: Орлови против Бразила, Швајцарске и Костарике!

0

У Кремљу се данас одржава жреб за Светско првенство. “Орлови” у четвртом шеширу

Према пропозицијама такмичења 32 тима ће бити подељено на осам група по четири екипе. У групи не смеју да буду више од две репрезентације из Европе, као ни више од једне са осталих континената. По две првопласиране селекције ће проћи у наредну рунду.

16:56 – ГРУПА Х

Последња селекција из првог шешира је у групи Х – Пољска. Колумбија са Пољском у последњој групи. Сенегал је екипа из трћеег шешира у групи Х. Завршен жреб, Јапан је последња селекција која је извучена.

Дакле, група Х – Пољска, Колумбија, Сенегал и Јапан.
16:55 – ГРУПА Г

Из првог шешира је у групи Г је Белгија. Из првог шешира је у групи Г је Белгија. Тежак посао за Саутгејта, Енглези су са Белгијанцима. Тунис са Белгијанцима и Енглезима. Панама последњи члан.

Белгија, Панама, Тунис, Енглеска.
16:53 – ГРУПА Б

Први тим у групи Б је селекција Португалија. Кристијану Роналду и екипи се придружила Шпанија. Те две селекције ће одиграти први меч у групи Б. Иран је са Португалијом и Шпанијом. Мароко је последњи члан групе Б.

Дакле – Португалија, Шпанија, Мароко, Иран.
16:51 – ГРУПА Е

Бразил је први тим у групи Е. Швајцарска ће отворити меч у овој групи са Бразилцима. Костарика је трећи тим у овој групи. Србија са Бразилом, Швајцарском и Костариком у групи Е Прво са Костариком.
16:50 – ГРУПА А

Прво је извучена селекција Русије из првог шешира која ће бити у групи А. Уругвај је у први тим који је извучен из другог шешира и биће са домаћином. Русима и Уругвајцима се придружио Египат који ће на старту играти са Уругвајем. Саудијска Арабија отвара СП са Русима.
16:45 – ГРУПА Ц

Тим из првог шешира у групи Ц је Француска. Перу је у групи са Француском, Дешам делује задовољно. Данска је у групи Ц са Француском и Перуом. На старту ће играти са Перуанцима. Последњи члан ове групе је Аустралија.

ГРУПА Ц – Француска, Аустралија, Перу, Данска.
16:42 – ГРУПА Ф

Први тим у групи Ф је репрезентација Немачке. Тим Мексика ће бити са Немцима и они ће одиграти први меч у поменутој групи. Шведска у групи Ф са Немцима и Мексиканцима. Јужна Кореја се придружила.

Немачка, Мексико, Шведска и Јужна Кореја.
16:34 – ГРУПА Д

Аргентина предводи групу Д из првог шешира. Из другог шешира се Аргентинцима придружила селекција Хрватске. Исланд ће бити први противник Аргентини. Нигерија последњи члан групе.

Аргентина, Исланд, Хрватска, Нигерија.
16:28 – ЛЕГЕНДЕ НА БИНИ

На бину су изашле легенде: Никита Симоњан, Гордон Бенкс, Дијего Форлан, Дијего Марадона, Лоран Блан, Кафу, Карлес Пујол, Фабио Канаваро.

Марија Команднаја и Гери Линекер воде програм.

16:16 – КЛОСЕ ДОНЕО ПЕХАР

Бивши немачки нападач Мирослав Клосе је донео пехар.
– Освајање овог трофеја је велика част. Пре три године смо га освојили, било је феноменално финале, Лев је сјајан тренер и заиста сам пресрећан – рекао је Клосе.
16:06 – ПОЧЕЛА ЦЕРЕМОНИЈА

Церемонија је почела. Говор добродошлице је имао председник Русије Владимир Путин који је пожелео срећу свим селекцијама пред жреб. Потом је изашао први човек ФИФА Ђани Инфантино.