Прочитај ми чланак

„ЂИЛАС најгора понуда бирачима“

0

Лидер Покрета Доста је било Саша Радуловић сматра да је Драган Ђилас најгори кандидат којег опозиција може да понуди бирачима а, с друге стране, идеалан противкандидат СНС-у.

– Ђилас је најгори кандидат кога можемо да понудимо бирацима на изборима. Они који су га отерали 2014.године неће гласати за њега. То је уз Шапића и Вучићев једини начин да спасе СНС од пораза у Београду – написао је он Твитеру.

– Претпоставимо да се Ђилас променио и схватио шта је све радио лоше. Знам да је тешко, али замислите. Замислите затим кампању СНС-а против Ђиласа. Он им је идеалан противкандидат. Зашто улазити у то? Београд има толико бољих људи од њега“, поручио је он на тој друштвеној мрежи.

Радуловић каже да су потребни „чисти односи међу странкама и покретима које за себе кажу да су опозиција“.

Једино тако це бираци и имати јасну слику какав избор имају, сматра Радуловић.

Раније данас лидер ДС Драга Шутановац је у интервјуу Тањугу рекао да нема никакво коначно сазнање о Ђиласовој одлуци да се кандидује за градоначленика Београда.

Упитан ко је за ДС већа политичка конкуренција – Ђилас или Александар Шапић, Шутановац каже да је „највећа политичка конкуренција“ ДС-у стање у Београду под актуелном влашћу.