РОЈТЕРС: Имамо потврду, зна се ко је Путинова ћерка (ФОТО)

14

Москва, Лондон -- Након година спекулација, потврђено је да је плесачица Јекатерина Владимировна Тихонова млађа ћерка председника Русије Владимира Путина, пише Ројтерс.

Агенција подсећа да је 2015. објавила сазнање, а да је сада добила и потврду из Светске федерације за рокенрол плес (WРРЦ).

„Потпредседник за правна питања WРРЦ рекао је да познаје Тихонову, а када је упитан да ли зна да је Путинова ћерка, он је рекао ‘Да, наравно да је знам’. Климнуо је главом и рекао ‘да’ и на поновљено питање“, пише Ројтерс.

Како наводи агенција, потпредседник Манферд Мохаб је потврдио да је „сарађивао“ са Тихоновом.

Ројтерс наводи и да Кремљ и Тихонова нису одговорили на упит агенције за коментар.

Ројтерс је до ове информације прво дошао 2015. године, након разговора са једним од функционера Гаспрома Андрејом Акимовом, који је то касније демантовао, а затим и из два независна, анонимна извора.

Путин већ годинама вешто крије идентитет своје две ћерке Марије и Јекатерине, а у годишњим разговорима са новинарима често добија питања о породици и на креативне начине избегава одговор.

Како истиче Ројтерс, о идентитету млађе ћерке бившег агента КГБ се нагађа више година, а Тихонова је презиме које је наследила од баке. Тихонова (31), која је и сама била плесачица, задужена је за пројекте Московског државног универзитета, а потпредседница је плесачке федерације за проширење и маркетинг.

Ројтерс наводи да је рокенрол плес „опскурна и мала ниша у плесачком свету“, као и да је популарна на истоку Европе.

Тихонова је удата за Кирила Шамалова, сина једног од „Путинових најближих пријатеља“, који је у пословима са нафтом стекао богатство од око милијарде долара.

 • Аца Тодоровић

  „Тихонова је удата за Кирила Шамалова, сина једног од „Путинових најближих пријатеља“, који је у пословима са нафтом стекао богатство од око милијарде долара.“
  Али ко је Кирил Шамалов?
  Кирил потиче из „сиромашне“ мафијашке и јеврејске породице. Кирилов отац Николај Шаломов, дугогодишњи Путинов пријатељ, јевреј, за време СССР-а, био је зубар и чекист. Чекисти су јеврејски-бољшевици који су ликвидирали православне Русе.
  Да ли је случајност, да су ћерке и Трампа и Путина, два председника највећих држава, удате за Јевреје, процените сами.
  Ево шта Руси кажу о Путиновој ћерци и његовом зету.
  https://via-midgard.com/news/article/sicret/zyatyok.htm

  • ivan

   Ima istine..rabin BEN LAZAR(ultra-ortodoxni cifut te cionista*) je persona koja drzi sponu -Gorbacov-Jelcin-Putin!Putin ce jos maksimum 2 god.izigravati Ruskog mesiju a zatim,cim zavrsi poslove Izrahella u Siriji prepustiti vlast ili Sobcakovoj ili Navalnome..(tipujem na ovu prvu*)..Da citiram Limonova:“cini se da pobedjujemo i 5ta kolona daje aplauz al Rusi u dusi znaju -rezultat..gubimo,naveliko..“Limonov je omrzeni Putinov oponent jer ga uvijek pita:“ZASTO JE VELEIZDAJNIK I CIA SPIJUN GORBI NA SLOBODI I MILIJUNAS I CIME JE PIJANDURA I POSMRTNI MILIJUNAS ZASLUZIO MUZEJ U PETROGRADU!?“

  • Аца Тодоровић

   Не могу да предвидим колико ће Путин владати, јер он нема одговарајућу замену, као што је имао Јељцин. Није увек лако наћи замене за владаре које ционисти постављају, јер нико паметан неће да се прихавати таквог посла, а шљам који се кандидује за јеврејске и масонске слуге није употребљив.
   Честитка Берл Лазара, упућена Путину за рођендан, јасно показује ко у Русији има користи од Путинове владавине, али тешко је то Србима да схвате.

   „Велики дан великог добротара израелског народа.

   Данас је рођендан једног човека који је током година своје владавине, учинио толико за јеврејски народ у Русији, као и нико пре њега икада, у било којој земљи на свету.

   То је данас родио онај ко увећао капитал јеврејских елита од 300% у односу на 1999., онај који је изградио моћну кановина са строго ционистичке моћи на терену, а Гоја икада направљен послушан и лако управљати шлеперима биомасе, онај који је помогао да се размножавају и да са суседним земљама, милиони ГруббИ Гоја, дајући агресивно планинску Гоја са истим правима као и локално становништво како би се коначно решио „руско питање“ због потпуне асимилације са локалним становништвом, који је дигао корисно за нас реч „т олерантност „скоро главни закон Руске Федерације, ко год му одлучне акције одвео на дрзак на Сефарда су распоређени комешање у Украјини, пуч и херојски вратио Крим – најважнији историјски елемент бивше Хазар Кханате Наша Кремља Ашкенази, један немилосрдно бомбардују све непријатеље велике јеврејске државе и помаже људима на земљи обећања за све решити „арапско питање“ , онај чије здравствено Моли се у синагогама Тел Авив и Хаифа, онај кога незнабошци под називом Путина, заборављајући право име највећег владара свих времена, на мајку Владимира Шимирова Владимира Шеромова .

   Срећан ти рођендан, кошер брате, хвала ти за све ваше дела, у име целе заједнице, и свим срцем, хвала до најдубљег поштовања. Живите исто и учините више за нас него што сте учинили! Слава Сиону, слава великом цару Шаломову!

   Тел хаи!

  • Командант I Тимочког батаљона

   Назашта од тога што ти тврдиш немаш доказе! Путин је Руски председник и ради за интересе Русије и Руског народа, а да би доказао супротно, мораш да докажеш са проверљивим изворима, а не сајтовима и јутјуб клиповима које свако може да склепа.

  • Аца Тодоровић

   Ја немам никаквих доказа да је Путин нешто урадио у интересу руског православног народа. Ако имаш ти слободно наведи. Једино што сам успео да нађем да се Јевреји захваљују Путину, јер се њихов капитал увећао за 300% . Слободно постави са било ког извора, да се данас у Русији добро живи и да су Руси задовољни Путиновом владавином.

  • Командант I Тимочког батаљона

   А сви они обновљени манастири и цркве? То ником ништа?

  • Аца Тодоровић

   Имали података да због обнове манастира Руси живе боље?
   А колико су комунисти покрали злата и других драгоцености из тих манастира ?
   Монах отац Серфима Саровски је рекао.
   „У последња времена, антихристове присталице ићи ће у цркве, крстиће се и приповедаће јеванђељиске заповести, али не верујте онима, који иза себе не буду имали добра дела“.
   Зато обнова цркава и манастира у Русији, поред који се постављају кипови антихристових слуга, Лењина и других, је само параван антихристових присталица, који иза себе немају никаквих добрих дела за руски народ.

  • Командант I Тимочког батаљона

   Живе боље, макар духовно, а и Путинова политика је оживела Руску економију, стандард је све бољи, незапосленост је у паду, Руски народ данас живи много боље него деведесетих. А ако ти налазиш злодела у обнови православних светиња, ја онда стварно немам коментар на твој бесконачни песимизам и дефетизам.

  • Командант I Тимочког батаљона

   Чекисти су руски бољшевици који су такође ликвидирали и јевреје, странце, муслимане и остале које је влада РСФСР-а сматрала непријатељима.

  • Аца Тодоровић

   Чекисти су јеврејски бољшевици и ликвидирали су само праославне Русе и Јевреје. Све Владе у Русији од 1917 г. сматрале су непријатеље православце, само зато што су правосавни и нису хтели да се одрекну Богу и раде против свог народа..

  • Командант I Тимочког батаљона

   А што су онда мете у војним гарнизонима/касарнама, од периода РСФСР имале лик британског војника?

  • Аца Тодоровић

   Зато што Рус не би био мотивисан да пуца, да је мета лик србског војника.

  • Командант I Тимочког батаљона

   Одговори одговором, ако знаш, не питањем.

 • Т. Горски

  О говнари из Ројтерс-а???
  Зашто роварите по туђим приватним животима и доводите у опасност породицу и колико толико њихов нормалан живот ???

  Стоко једна неодговорна !