Прочитај ми чланак

МИСТЕРИОЗНИ НЛО ИЗАЗВАЛИ ПАНИКУ ШИРОМ САД, нико нема објашњења за ове чудне појаве

0

Истраживачи ванземаљских активности, али и теоретичари завера, били су веома заузети ових дана јер се појавио велики број пријава о бизарним НЛО-има.

Широм САД-а јавлајли су се људи који су уверени да су видели чудне летелице.
Примећени су „летећи аутобус“ и троугласти НЛО кога су у стопу пратили војни хеликоптери.

Догађаји су започели у Тексасу, наводи се у извештајима које је примила америчка мрежа МУФОН (Мутуал УФО Нетwорк).

Неименовани сведок је поднео извештај о две велике јарке светлости велике брзине, на неоткривеној локацији.

„Био сам будан у суботу ујутру. Погледао сам на небо где и обично, и видео два јарка светла која нису трептала, слично звездама, али мало светлије. Запала су ми за око јер су оба путовала ка северу великом брзином. Имала су добро раздаљину, али су ишли истом брзином“, рекао је сведок.

Затим је виђен троугласти НЛО са централним наранџастим светлом који је био у пратњи војних хеликоптера над Спрингфилдом у Мисурију, такође у суботу.

Јуче је МУФОН-у пријављено још шест додатних НЛО виђења.

Сведок је рекао да су он и пријатељ такође видели две светле сфере над Плум Ситијем у Висконсину у недељу. Обојица су то гледали док су причали мобилним телефонима.

У извештају се наводи: “Схватио сам да је оно у шта гледам било нешто што
никада раније нисам видео“.

“Шокиран, стајао сам тамо и гледао све време док сам разговарао са мојим пријатељем преко мобилног телефона, јер смо обојица видели две сфере које су лебделе на небу, а онда су једна за другом нестале из вида“, казао је.

Сведок у Гранд Форксу у Северној Дакоти, такође видео две јарке светлости. Исте ноћи је сведок у Доверу у Пенсилванији известио: „Гледао сам у зведе када сам приметио нешто светло које је излетело из звезде и нестало“.

У Хилсбороу у Орегону сведок је тврдио да је видео “шест објеката испод облака који су се ротирали једни око других“.

“МУФОН” није објавио ни један снимак, упркос томе што се пар позивао на видео овог догађаја.

Рекли су да је било и других сведока и да су сличан догађај видели 2016. године. Јуче, у сред бела дана, двоје људи је тврдило да су видели бизаран спектакл од 25 плавих и белих сфера попут мехурића са крилима, које су биле у формацији, над Канзас Ситијем у Мисурију.

Једнако бизарно виђење је пријавио пар у Мисисипију. Њихов извештај каже: “Мој момак је возио дуж Гудман пута (302) кроз Хорн Лејк у округу Десото у Мисисипију, ка Олив Бранчу у округу Десото. Било је то око поноћи.

Приметила сам светла на небу која су долазила са југоистока. Приметили смо авион који је летео врло ниско и полако. Летео је ниско и споро попут хеликоптера, међутим, имали смо отворен шибер а нисмо чули буку. То је била црна кутија у облику правоуганика, слична аутобусу, која је била врло видљива док је прелазила пут. Изгледало је као да има четири наранџасто-жутих светала са обе стране, све раздвојене у равној линији. Обоје смо то одбацили то као неки тајни војни авион који је вероватно кренуо у Мемфис или на неки други аеродром.“

МУФОН је највећа светска организација посвећена НЛО истраживању, и има базу података о глобалним виђењима.