Прочитај ми чланак

МАРИЈА ЈАЊУШЕВИЋ (ДВЕРИ): Мају Гојковић боли откривање њене пљачке Новог Сада

0

Председник Народне скупштине Маја Гојковић изнова се заложила за кривичне пријаве против Бошка Обрадовића, што јасно осликава њену жељу да лидер Двери заврши у затвору и тако буде онемогућен да се бави политиком.

Она, како се изразила, тражи и „политичку изолацију Двериˮ, што у преводу значи забрану нашег политичког деловања. Очито је да пред градске изборе у Београду и потенцијалне ванредне републичке изборе Вучићева власт улази у завршну фазу свог диктаторског поретка у којој се сви прави противници власти морају елиминисати. Након завођења медијског и парламентарног мрака сада следи и судски прогон опозиције.

Прави разлог за ову нервозу Маје Гојковић је што су Двери почеле да откривају све њене малверзације и лоповлук док је била на челу града Новог Сада, што је разлог њене уцењености и оно због чега она мора верно да служи Александру Вучићу.

Зато је толико засметао плакат „Мајо, покрала си Нови Садˮ, иако Двери нису јасно рекле на коју Мају се то односи. Важно је да су представници власти на седници Административног одбора у овом плакату јасно препознали Мају Гојковић и тиме признали да она стоји иза крађа у Новом саду за време док је била градоначелник.

Никакве претње и прогони неће зауставити Српски покрет Двери да износи истину о криминалу и корупцији у врху Вучићеве власти.