Прочитај ми чланак

ЛУДИЛО: Преотео сину девојку, па сад не зна да ли је својој деци отац или деда?!

0

Владимир је био један од највећих газда луна-паркова у Србији. А онда је упознао Лепосаву, која је у том тренутку била девојка његовог сина из првог брака

– Ми смо до пре три године били срећна породица, а сад се одједном та љубав изгубила. Деца су се окренула према мајци, мене напустила и издала, као Јуда Исуса што је издао – прича Владимир Саџак, који је са супругом Лепосавом био у браку 17 година. Био, све док она није побегла од њега, а он се запитао да ли је деци коју има са женом отац или деда. Збуњени сте?

– Тај мој најстарији син, Владица, за Лепу није много марио и брзо је шутнуо. Мени је било жао јер је била добра девојчица, имала је 17 година. Тешио сам је неко време и у том тешењу се родила љубав између нас двоје. Син није имао ништа против јер је он више није волео – прича Владимир.

Није прошло много и двоје заљубљених се венчало, и то баш 14. фебруара. Симболично. Као што су и деци, симболично, дали имена Валентин и Валентина.

– Чим смо се венчали, мени је све кренуло низбрдо. Посао и ја пропадамо, као да сам под неким малером и уроком. А на њу као да је неко бацио мађије. Живог ће ме у гроб стрпати. Током брака је била толико љубоморна да је и физички насртала на мене, па сам се бранио тако што бих је истукао. Бежала је од куће неколико пута, па би се враћала – признаје Владимир.

Лепосава је последњи пут побегла од супруга пре два месеца и не планира да му се врати. А у Владимира се и пре тога увукао црв сумње. Њихов син, како тврди, не личи на њега, већ на свог брата, Владицу. Физички, али и по карактеру.

– Мали је плав, баш као и Владица. Ако су деца моја, ја ћу се поново потрудити око њих, да повратим љубав, да се заједно окренемо према будућности. Сећам се колико су ме син и кћерка волели, толико да је девојчица причала да сам је родио ја, а не мајка – испричао је Владимир у емисији „ДНК“.

Његова супруга ни у једном тренутку није хтела да се снима, нити да да изјаву, баш као ни деца. Једва су успели да их наговоре да дају брис за утврђивање очинства. Када су на крају успели, док су им узимали брис, деца су била јако љута.

Једино што је Лепосава прокоментарисала ван камера је да се њихов брак окончао због лоших односа и физичког насиља. Како је објаснила, и деца су због тога љута на њега.

После неколико дана, резултати су били готови, а коверат пред Владимиром. Међутим, ни у једном тренутку се на његовом лицу није приметило да је знатижељан, да га занима да ли је заиста отац деци.

– На основу добијених резултата из достављених узорака закључује се да је Владимир Саџак биолошки отац дечака и девојчице – прочитао је налаз из лабораторије и одахнуо.

– Срећан сам, моја су деца, сад имам разлога још више да се борим за њих и њу – кратко је прокоментарисао уз осмех олакшања.

Уверен да за њих двоје још има наде и да може да поврати љубав своје жене и двоје деце, Владимир је испратио екипу емисије „ДНК“. Шта се даље десило, зна само њих четворо, али ова породична прича остаје као једна од најупечатљивијих које смо до сад чули.