Прочитај ми чланак

РАТ РАДУЛОВИЋА И ЈАНКОВИЋА Саша Саши: „Консултујте се са лекаром или фармацеутом“

0

Лидер ПСГ и ДЈБ, Саша Јанковић и Саша Радуловић, полемисали су на твитери о догађају с почетка 2014. када је Радуловић био министар привреде, а Јанковић заштитник грађана.

Полемика је почела када је Радуловић, на питање једног твитераша шта је Јанковић 2014. „тражио код Радуловића и у чије је име дошао“, написао „да не подносим оставку на место министра привреде, већ да сачекам да се стекну безбедносни услови“.

„Још после био љут што сам ипак поднео оставку без консултација с њим. Питао ме: Зар се нисмо договорили? Рекао сам му: Наравно да нисмо. Ја сам те саслушао. То је све“, навео је Радуловић.

На те наводе реаговао је Јанковић твитом у којем каже:

„Саша Радуловићу, до сада сам мислио да сте само чудни, после ове лажи јасно ми је да у Вама постоји већи проблем. Разумем да Вам не прија што сам Вас бар три пута одбио, али ово прелази све границе. Консултујте се са лекаром или фармацеутом“.

Радуловић је узвратио, па је бившем омбудсману реплицирао наводима да му „није јасно да ли (Јанковић) покушава да демантује уопште да је на свој захтев био код мене у Министарству у јануару 2014. или да ми је тражио да не поднесем оставку или да се љутио када сам је ипак поднео“.

„Постоје, на срећу, и сведоци“, закључио је Радуловић, најављујући за сутра текст о томе.