Прочитај ми чланак

НЕНАД ПАГОНИС: Нисам лоботомиран, па да ми геј лоби намеће ставове!

0

Ненад Пагонис се у шоу програму “Твоје лице звучи познато” нашао у улози контроверзне Кончите Вурст, а онда је настао хаос.

Због наступа Ненад Пагонис је у року од 5 минута постао најомраженија личност на твитеру и то само због тога што је имао свој став. Кик-бокс шампион је неколико дана пре наступа изјавио да му се не допада „брадата жена“ и да она није добар пример и узор младима и деци.

Ненад је на самом крају наступа скинуо хаљину испод које је носио мајицу са ликом Николе Тесле, а такав потез изазвао је хаос на Твитеру.Многи су га оптужили да је хомофоб, да је то скандалозно понашање и да он то није смео да уради, али постављамо питање зашто није смео?

Ненад ни у једном тренутку није позвао на линч, нити је икако назвао увредљивим именом, а Марија Шерифовић се такође огласила и можда увредила кик боксера више него што је он било кога:

– Велика је разлика имеђу пе*ра и пе*ерчине. Толико – написала је певачица.

Ми смо поразговарали са Ненадом најотвореније на ову тему.

Да ли мислиш као што су неки медији написали, да си деци послао погрешну поруку овим чином?

– Не мислим да сам послао погрешну поруку. Мислим да је порука да свако треба да има свој став, да деца сама треба да одлучују које су праве вредности, наравно уз помоћ правих примера, а не да им се намећу неке разне девијантне ствари.

На друштвеним мрежама рекли су како ниси спреман да подржиш различитост и ако је у питању хуманитарна помоћ, али ти си ипак поред свега отпевао песму?

– На друштвеним мрежама су рекли свашта што мене не интересује и не погађа, једноставно имам свој став да ми је дегутантно да видим мушкарца са брковима и брадом обученог у женску хаљину, нашминканог и са ноктима и трепавицама и свим…Једноставно, мени је то дегутантно, то је мој лични став, хвала Богу па га имам. Нисам лоботомиран па да ми геј лоби намеће своје ставове. Немам ништа против хомесексуалаца, имам пријатеље који су хомесексуалци и које много волим, подржавам све различитости и све боје коже.

Ја сам дечко који је пун љубави и кога је спорт научио много тога и то да смо на суптилном нивоу ми сви једно те исто. То што неко осећа љубав и приврженост према истом полу, то је његова ствар и то су лекције које он треба да научи. Ја ни у једном тренутку нисам рекао да мрзим некога нити сам позвао на линч. Они су, хомесексуалци који седе кући за компјутером и ништа у свом животу нису урадили, већ само знају да коментаришу, они су рекли како сам ја сељачина и примитивац и како ме треба убити.

Значи ја сам рекао свој став, да ми је девијантно да видим жену са брадом и то је то. Око тога се направила медијска помпа јер смо болесни умови јер се све ради да се наша деца убију у појам.