НАРОД ЗА СРБИН.ИНФО: Ратка Младића, на срамоту Србије, издале српске власти!

21

Вечерас, 22.11.2017., се у Београду, на тргу Републике, на самоиницијативном скупу подршке ратном команданту Војске Републике Српске Ратку Младићу, кога је Хашки трибунал осудио на доживотну казну затвора, за наводне ратне злочине, окупило око стотинак људи.

Окупљени су тада и скандирали у знак подршке генералу Ратку Младићу, са стиховома:

„Генерале, само реци, летећемо, као меци.”

Међу присутнима су били и познати водитељ медијске куће Балкан инфо, Теша Тешановић, председник Иницијативног одбора „Младе Србије”, Дамњан Кнежевић, представник румунске националне мањине у Србији, Александар Балан и пуковник ратне авијације у пензији, Милорад Ђошић, који су дали и изјаве за портал Србин.инфо.

НЕПРАВЕДНО ОСУЂЕН

„Овде сам зато што је српски херој, генерал Ратко Младић, неправедно осуђен од стране лажног Хашког трибунала”, том приликом је рекао Теша Тешановић и додао:

СРПСКИМ ВЛАСТИМА СМЕТА ПАТРИОТИЗАМ

„Властима у Србији највише смета српски патриотизам, те су све власти, од 5. октобра до данас, 2017.г., издале генерала Ратка Младића”, устврдио је Дамњан Кнежевић и додао:

РУМУНИ УЗ МЛАДИЋА

„Већоина Румуна у Србији су били и још увек су уз генерала Ратка Младића, којег цене и поштују, рекао је Александар Балан и додао:

ИЗДАЈА МЛАДИЋА

„Српске власти, чим су предала генерала Ратка Младића Хашком трибуналу, оне су га тада и издале”, истиче Милорад Ђошић и још додаје:

 • моћни Ђоле Јанговић

  Виспрени Београђани су већ сковали прави слоган на парафразу Зане:
  …“ Младићу мој, проблем је твој што си ТИ српски ХЕРОЈ!“ :)))

 • xyz

  War in Bosnia 1992–1995 • Rare Combat Footage
  https://youtu.be/y6JGvry-o5M

 • grebak grebić

  ПОЛИТИЧКИ СМРАД! Ако неко није ни сада схватио кога ми бирамо на власт онда ми и не заслужујемо да носимо име славних предака. Па и поред тога ово питање је за разматрање јер и сада имамо на власти људе за које ће се касније сазнати да су били обични издајници.
  Једина утеха је што ово не траје од јуче. Издајство је почело 1941. када је Србин убио Србина, када смо окренули цеви један против другога, једни за славу Швабе Амброза, а други за славу бркатог Грузијца који је преполовио руски народ. Колико нам досежу знања и памет српска издајства трају од Цара Душана кога неко отрова, па преко Цара Лазара и Вука Бранковића (?), Херцега Шћепана и његовог сина, Милоша Обреновића и Карађорђа…… Крцуна и другог олоша против Драже…….. НЕМА КРАЈА СРПСКОЈ ИЗДАЈНИЧКОЈ ГОЛГОТИ. И овај мали порталчић је трагична слика наших подела и издајстава. АМИН!

 • Милан Топлица

  Власти Србије су осудиле Ратка Младића !