Прочитај ми чланак

КОСТИЋ (ДВЕРИ) У СКУПШТИНИ „Ма ви, госпођо, немате право да причате, а мушкарце..“

0

Костић је једној од чланица одбора рекао да "се ово ради већ годину дана и да посланици не добијају реч", а затим је уследио много оштрији речник.

Док се лидер Двери Бошко Обрадовић обрачунавао са Александром Мартиновићем, трајала је оштра расправа између једне посланице и посланика Двери Ивана Костића.

Костић је једној од чланица одбора рекао да „се ово ради већ годину дана и да посланици не добијају реч“, а затим је уследио много оштрији речник.

„Какав је он председник одбора? Како вас није срамота да радите већ годину дана бре? Шта је ово бре? Јавио сам се, три минута нисте дали реч“, рекао је Костић.

Затим је рекао колегиници да она „нема право да прича“.

„Ма ви, госпођо, немате право да причате, треба он да прича, он је мушкарац. Ви нисте бре за скупштину ову. Ви сте највећи лопови ове државе, опљачкали сте ову државу и брат, и тата, и Александар Вучић“, рекао је Костић спомињући и „рекетирање“.

Када се окретао рекао је – „Ма ко је вас гађао, да прљамо руке са вама“.

Иако је изгледало да ће се ту смирити ситуација, Обрадовић је наставио расправу са Мартиновићем, а после његовог „не можете да понижавате опозицију“, она је узвратила са „А ви можете да бијете овде“.

Костић се поново окренуо и рекао:

„Ма ко кога бије, ма мушкарце треба бити, ма којег председника, ућути ту бре, мрмљаш све време“.

Наставак инцидента погледајте у видео-снимку ОВДЕ.