Прочитај ми чланак

ITAcademy: Бесплатни онлине курсеви

0

Обавештавамо Вас да смо у сарадњи са ITAcademy за наше читаоце обезбедили бесплатне онлајн курсеве за усавршавање професионалних вештина.

Циљ нам је да онима који желе да се усавршавају и напредују омогућимо да постану конкурентнији на тржишту и да своје академско знање прошире практичним вештинама које су данас неопходне за рад.

www.it-akademija.com

У понуди су следећи бесплатни онлине курсеви:

  • Word
  • Excel
  • PowerPoint
  • Photoshop
  • Енглески језик (ниво прилагођен предзнању полазника)

Уколико желите да добијете неки од наведених курсева потребно је да пошаљете мејл са назнаком „Бесплатни онлајн курсеви“ и Вашим именом и презименом на адресу [email protected] до 30.11.2017. када ће се извршити компјутерско извлачење пет добитника са правом да потпуно бесплатно похађају курс који одаберу.

Уколико будете били један од добитника, наша редакција ће Вам послати на мејл поклон код са којим остварујете право на бесплатан онлине курс. Након што добијени код унесете на страни пријаве добићете на мејл сва потребна упутства за похађање изабраног онлине курса.

Позивамо Вас да се активно укључите у развој својих професионалних вештина како бисте лакше дошли до добро плаћеног посла.

O ITAcademy: ITAcademy је званично овлашћена од Cambridge одељења за међународне испите и три водеће ИТ компаније да обучава полазнике по напредном програму за најновије рачунарске технологије и издаје званичне дипломе и сертификате.

Праћење пријављених кандидата можете видети овде.