ДР ДРАГАН ПЕТРОВИЋ: У вези пријема Сороша од стране Александра Вучића

13

У вези примања сина Џорџа Сороша, од стране председника Србије Александра Вучића, пажње и поруке која је том приликом дата, али и у вези укупног стања у Србији за ТВ Српски колектив дао је изјаву др Драган Петровић. Стање у земљи, економско, социјално, општедруштвено и политичко је изузетно лоше, медији су блокирани и грађани виде само замагљене силутте и тумачење догађаја који им прорежимски и контролисани аналитичари кроз јавност креирају, али уз све блокаде и манипулације практично сваки појединац у земљи види да земља стално тоне све више и више.

Пред тешким изазовима у којима се земља налази, намерама власти да наставе погубну неолибералну економску концепцију, антисоцијалну стратегију, замишљено предавање столице у ОУН тзв. држави Косово и фарси од „унутрашњег дијалога“ (који као смоквин лист треба да прикрије стварну до садашњу предају тзв. Бриселским споразумом, највећег дела ингеренција и над самим севером покрајине Албанцима), те вишеструким мигрантским налетом, будућност већине грађана може да одбрани само међусобна солидарност, јавност, демократија и организовање у политичку организацију до сада не компромитованих и са алтернативним програмом, као и повезивање свих креативних опозиционих снага у земљи.

Неопходно ће бити  вратити демократију међу масе, борити се за јавност преко алтернативних медија и притиском на власту, укључујући у непосредној будућности борбу за јавност и масовне демонстрације и манифестације по синдикалним, друштвеним и политичким питањима. 

 • Византинац

  Одлична анализа господине Петровићу још једна у низу ваших сјајних анализа о ситуацији у Србији и око Србије и у свету. Примање једног ниткова Сороша јуниора, сина Сороша сениора једног од најопаснијих непријатеља Србије који својим милијардама деценијама уназад финансира све највеће српске непријатеље и терористичке организације на територији Србије и у њеном суседству на највишем државном нивоу у овој јадној изданој, опљачканој и веома корумпираној и пониженој држави, је срамни чин да срамнији не може бити. Мене заиста чуди да овај народ може да и даље трпи оволику количину понижења потврђену и овим примањем Сороша јуниора. Све има своје границе и лимите толеранције и пре или касније долази до пуцања, међутим ова летаргија која прети да уништи српски народ а која и даље влада тим народом је заиста неки феномен необјашњив нормалним људима. Једноставно тотално је ненормално да један народ ћутке подноси оволику срамоту и понижење које прети да исти уништи тотално.

  Потпуно сте у праву господине Петровићу када сте поменули прави циљ доласка ове вашке Сороша јуниора у Србију, наравно, то је десрбизација Србије, уништење Србије, понижење Србије, довођење на српско богато плодно тле несрбе, и то не било које несрбе него најгори олош са дна каце, који ће докусурити Србију. То је чин велеиздаје Србије још један у низу. Та реадмисија је већ поприлично разбила Румунију лепо сте то поменули, та Румунија је бачена на колена том реадмисијом, држава од преко 22 милиона становника сада под терором ЕУ нагло се разбија и депопулише довођењем тих цигана и осталих отпадника и све већим одсељавањем домаћег становништва, што је и циљ ЕУ и за Румунију и за Србију. Ти Цигани које они том реадмисијом утрпавају у Румунију а желе и у Србију нису било који Цигани него најгори отпадници којих се и њихово остало циганско становништво стиди. Многи људи који су детаљније упознати са садашњом демографском ситуацијом у Румунији кажу да су многа, некада румунска села, сада претворена у јазбине тих Цигана отпадника који су та румунска села претворили у легло смећа, нерада, ужаса, лудила и да због тога многи Румуни једноставно беже од тог ужаса и хаоса где их ноге носе, што даље од тог ужаса. Е то исто чека и Србију и Србе допусте ли блесави Срби да ове издајице ту реадмисију спроведу онако како су им газде наредили.

  П.С. Узгред, само да вам скренем пажњу рецимо на једну ствар, када говорите о силама које деструктивно делују на Србију и њен народ мислим да бисте требали да избаците реч „нама најненаклоњеније силе“ и да уместо тога једноставно употребите праву квалификацију за те зликовце која гласи „нама непријатељске силе“. Једноставно то је права дефиниција тих силеџија.

 • Аца Тодоровић

  Јевреј Џорџ Сорош, као и његов саранитељ јуниор Сорош, не заступају Клинтонове, већ Јевреје ционисте. Клинтови су јеврејске слуге, као и сви остали амерички председници, који су живи дочекали крај мандата.
  Вучића као и све предходне, пљачкаши Србије у последњих 70 година или боље рећи од 1903г, поставили су Јевреји ционисти уз помоћ масонске организације.
  Јасно је да Јевреји циониста преко Сороша воде политику уништавања Србије, Русије и православног народа, али све то раде преко домаћих издајника, који се такмиче који ће више да им се додворе.
  Јеврејска владавина ће престати, кад се ослободимо својих издајника, који спроводе јеврејске планове за уништавање православног народа.

  • Ljubomir Petkovic

   Aco ti si gospodin i pametan covek cim dodjem u Srbiju cu te kontaktiraiti ako si raspolozen !Ja znam da znas ali moramo da obavestimo ove nase jadnike sto gledaju Pink,Happy,RTS :Evo narode pogledajte poslusajte i odlucite da li ce te glasati za ove Satane Titovi banditi imaju zadatak da nas uniste !
   Milite na vasu decu i i unuke ?

   https://www.youtube.com/watch?v=ikdWFo8w_F8

   http://webtribune.rs/dr-jovan-deretic-o-nepoznatim-detaljima-koji-se-kriju-istorija-je-krivotvorena-evo-kako-je-ustvari-nastala-evropa-i-kako-se-raspala-velika-srbija/

  • Аца Тодоровић

   Није проблем да се видимо, већ је проблем како објаснити народу који блене у Пинк и РТС, да је Србија окупирана и поробљена.
   броз и брозови пионири убедили су, а и даље убеђују народ, да је народ слободан и да власт све што ради ради за добробит народа.
   Власт је преко својих медија убедила народ да је добро за народ да државом владају издајници и безбожници, да у интересу народа се смањују плате и пензуије, да се за добробит народа деца вакцинишу са 15 отровних вакцина, да се за добробит народа укида кеш, да се за добробит народа чипује, да се за добробит народа производе ГМО производи и народ у све то верује. Ако кажеш народу да је све то лаж да се ради за добробит народа, прогласе те будалом.
   Народ је преко јавних медија затрован и нема лека за против отров док се униште они који трују народ лажима.
   Мало нас тражи истину на интернету, већина блеје у РТС и Пинк и верују у оно што им они сервирају.
   Гробља су постала тесна у Србији, на сахрану се чека и по седам дана, али народ и даље неће да верује да нас власт трује и уништава.
   Како је говорио кнез Лазар пред битку на Косову, тако је и данас. „Није више у питању хоћемо ли да се боримо или нећемо, већ хоћемо ли да постојимо или нећемо“
   Борити се морамо да би постајали и докле год се будемо борили, до тада ћемо и постојати.
   С вером у Бога за часни крст и слободу златну!

  • Михаило

   Не може се народу ништа објаснити јер народ (оно што је заправо највећи пардокс) није искористио позитивну ствар Брозове владавине – право на образовање и лаку доступност истог. Већини је било драже да се докопају ситних материјалних ствари и искључе мозак уместо да књигом и образовањем изграде јак аналитички систем који не би допуштао да га деценијама исти полуљуди лажу и воде у сигурну пропаст

  • Аца Тодоровић

   За време броза, народу су се намерно наметале материјалне вредности, уместо знања и духовног образовања. Парола је била ,“учите да не би радили“, а не да би знали и да би знање употребљавали у животу. Већина за време броза нису марили за науке, јер су потицали из породица чији родитељи били неписмени, а они што су боље учили, учили су да би добили бољу оцену, а не да би имали знање. Додуше ништа боља ситуација није ни данас и ако данас постоје далеко већа средства и више књига за учење.
   До пада комунистичког режима, није имао велики избор књига, углавном се ослањало на професорово излагање. Могло се нешто научити само ако имаш доброг професора, а и добри професори су били реткост. Ја сам од професора Марксизма(најомраженијег предмета) научио да „Свака власт тежи да задовољи своје потребе“. што данас већина Срба не схватају.Професор марксизма је био филозоф, јер ни тада пре 30 и више година није се могао наћи прави марксиста.

   Овакав народ какав је данас стваран је више од 100 година, јер управо овакав народ одговара светским владарима. На државним медијима се ни данас не могу видети паметни и школовани људи попут др Драгана Петровић који има завршена 4 факултета или економисте Драгана Радовића, док се старлете вијају по цели дан на телевизијама.
   Народ се затупио помоћу медијиа и телевизора што је у старим јеванђељима и упозорено. „Ђаво ће ући у сваку кућу а његови рогови висиће по крововима“ То заиста и би. Уз помоћ телевизије народу су одузете све моралне и духовне вредности а наметнуте материјалне.
   Да би имали бољи народ , мора се зауставити владавина садашњих светских владара којин су народу уништили све духовне вредности и поставити на власт пастири који ће извршити духовни препород народа.

  • Ljubomir Petkovic

   Aco tu sam i ja malo skeprican ali interesantno , ja sam odusevljen Jugaslav Petrusic i Jovan Deretic a nasprofesor da de ne kazem kao ti on je i pamean i posten, Bosko Obradovic je nada i Satamatovic da uzmu Dragana Radovica,Branka Dragasa kog a poznajem licno ali ako ovi nasi jadnici malu glavu da podrze prvo da motkama i sve sto omamo da smenimo ovaj sljam . Toliko mrze kralja pa on je unuk i svi gresimo naravno je ljut na ovaj sljam ne noze ni u svoje da dobije jer ove komunisticke bitange nece dase mrdnu jedino na silu i to nam je spas zadnja sansa kraljevina ne noze da nam napravi stetiú jedino da nam vrati zakonski sve oteto po Balkanu . Sve kraljevske drzave zivi se skoro kao u socijalizmu nema siromasnih i pravne su drzave bez obzira etnicka pripadnost.

  • Аца Тодоровић

   Биће Србија опет краљевина, само када буде имала правог краља.
   Јован Деретић је историчар и покушава да изнесе истину о постајању Срба, али мало претерује и додаје неке ствари, што наноси само већу штету историји Срба.
   Не смемо ценити људе по ономе што говоре, већ по ономе што раде.
   Све странке на политичкој сцени Србије је створила УДБа, да би народ завадиле и делиле а омогућиле режиму да не сметано влада односно да пљачка и издаје државу.
   Све странке па и Двери, имале су прилику да се покажу на делу, када је по налогу издајника на власти потопљена Ваљевска Грачаница, ни Двери ни Петрушић нису стали у одбрану србске светиње и верног народа, већ су сви стали раме уз раме са издајницима на власти и масонима.
   Двери су удбашки пројекат и у њима је био Драгаш, али су игнорисали његове предлоге за излазак из економске ситуације, па је напустио покрет.
   Неће ни једна странка да позове ни др Драгана Петровића, ни економисту Драгана Радовића, јер ни једна странка неће у својим редовима паметне и поштене људе, већ само полтроне и улизице.
   На политичкој сцени Србије нема ни једна искрена патриотска странка, јер нико неће такву странку да финансира. У Србији поштени људи немају новац да финансирају искрену патриотску странку, а тајкуни и криманалци финансирају дупеувлакачке и издајничке странке, које им омогућују да пљачкају и харају Србијом.
   Потребно је илегално створити и финансирати праву патриотску странку, која би у народу ширила истину о издајницима на власти, о пљачки и уништавању Србије.
   Узалуд је чекати да нас спасу они, које амерички амбасадор угура у парламент.

  • Михаило

   Стручне књиге које сам читао кроз школовање нису ни промил онога што сам прочитао. Нико није бранио да се читају Толстој, Андрић и да не набрајам класике што је довољно радозналом да почне да жели да зна све више и више. Тачно је да постоје духовни и материјални (усе, насе и подасе) људи али ни Орвелов систем не спречава мислећег човека да почне да истражује. Никога, па ни комунисте не бих паушално оценио да су они криви за све и заувек. Мени и Сократу све одговара више него демократија. Гомила необразованих и глупих те надгласа и сви настрадају. Сваки систем постоји због датих историјских околности али нас то не спречава да пробамо да нађемо нешто боље

  • Аца Тодоровић

   Сваки систем па и комумистички, појединце не може да спречи да нађу пут до истине. Систем може само да отежа истраживање. Комунистички систем није ппдстицао школоване да истражују и све је зависило од појединца.
   Ипак чињеница је да је данас већ избор и књига и других извора од дакле ме да се црпи знање, али ситуација је опет иста као за време комунистичког режима. Поново је све на појединцима док се маса народа заглупљује лажним вестима о лажним вођама

  • Аца Тодоровић

   Нисам успео све да ти напишем што сам хтео,био сам у путу па сам имао слаб сигнал.
   У последњих 72 године све власти манипулишу народом преко медија. Данас је народ баш онакав, каквим су га створили предходни режими манипулацијом и испирањем свести. Народ верује у оно што власт преко својих медија говори и не интересује их друго.
   Узалуд је знање појединаца, када је маса народа затупљена.
   Како треба манипулисати народом, односно како је народ изманипулисан јасно је написано у протоколима сионских мудраца. Све је урађено по плану сионских мудраца да би се добио овакав народ.
   Руси су смислили контра мере, али никада их нису спровели, јер окупациона власт држи медије у својим рукама.
   https://www.youtube.com/watch?v=AN7AAivjyx4&feature=youtu.be
   У јеванђељима је писало, да ће ђаво ући у свако кућу а његови рогови биће на крововима. То се и десило. Да би се народ променио, морају се медији ослободити и поставити на власт пастири који ће да извести духовни препород народа .

  • Михаило

   Слажем се, ово је велика тема а нема пуно простора овде

  • Аца Тодоровић

   Не обраћај пажњу шта прича масон Дејан Лучић. Он има задатак да лажним информацијама прикаже да власт у Србији није постављена од масона, а управо масони су довели и подржавају Вучића на власти.
   Масонски агенти попут Дејана Лучића и Милана Видојевића имају задатак да изношењем полуистина и лажи збуне народ и прикрију истину да масони, МИ6 и ЦИА стоје иза власти у Србији. Упрво издајниици који су сада и који су били и пре дозволили су да се у Београду отвори канцеларија и британске и америчке службе, који и контролишу рад својих слуга, које су на власти у Србији, али их и штите.
   Једино су поштени људи др Драган Петровић и економиста Драган Радовић који износи чињенице колико се Србија пљачка, али они су скоро једва заступљени у медијима.
   https://www.youtube.com/watch?v=Ep9u7vM27C8