Прочитај ми чланак

СКАНДАЛ У ХРВАТСКОЈ: Студенткиња се дрогира на предавању?

0

Недавно се на Фејсбуку појавио видео-снимак који приказује како девојка у учионици током предавања шмрче непознату супстанцу са стола, пишу хрватски медији.

Како пише загребачки портал „Индекс“, одмах након објаве снимка почела су нагађања да ли девојка конзумира кокаин или спид током предавања.

Коментари испод снимка сугеришу да је снимак настао у просторијама приватне високообразовне установе ВЕРН у Загребу, као и да је реч о једној њиховој студенткињи.

Та информација засад није потврђена, али су се о снимку огласили на званичној страници ВЕРН-а и поручили да истражују случај, наводи „Индекс“.

Додају и да су одмах по пријему снимка покренули одговарајуће процедуру.

„ВЕРН је примио информацију о видео-материјалу чији садржај упућује на неприхватљиво и недозвољено понашање једне наше студенткиње у просторима факултета. Одмах по пријему наведене информације Универзитет ВЕРН покренуо је одговарајуће правне и друге поступке. Осуђујемо свако поступање које се коси са законима Републике Хрватске и интерним актима установе и овај предмет ће бити обрађен у складу с наведеним“, стоји у саопштењу на страници факултета.