Прочитај ми чланак

ОБРАДОВИЋ: Добро јутро, Колумбо!

0

Вучић је данас коначно признао да ЕУ од нас тражи да признамо независно Косово ако хоћемо у ЕУ. Добро јутро, Колумбо! Драго ми је што ме је цитирао под онима који кажу да он има задатак да заврши са Косовом и да не може више да ме слуша! На његову жалост, мораће да ме слуша докле год је на власти, јер говорим оно што већина грађана Србије мисли: Не пристајемо на даље уцене и не дамо Космет због ЕУ која се распада!

А шта су Вучићеве речи да „нам предстоји велики проблем и нећемо моћи без драстичних промена у односу, нашем и свеукупном односу према Косову и Метохији, да постанемо члан ЕУ“ него признање да је за улазак у ЕУ неопходно признање независног Косова?

 

У ауторском тексту за последњи број НИН-а написао сам да ако се једино Вучићу жури да заврши са Косовом и Метохијом – онда је јасно да он ради за интересе ЕУ, САД и НАТО, којима се заправо жури. Ако је он преузео ту обавезу, ми нисмо. Нека своје дугове према онима који су га довели на власт плаћа из свог џепа, а не преко леђа грађана Србије.

Целокупна јавност зна да Вучић није човек дијалога, већ фанатик монолога. То је до сад потврдио небројено пута. Нема разлога да верујемо да се било шта променило, само што коначно истина о његовој велеиздаји Косова и Метохије избија на видело.