Прочитај ми чланак

ТВРДИШИЋ: Упади западних амбасадора у Вучићев кабинет су вршњачко насиље?

0

На свом фејсбук профилу, одборник Општине Земун и одборничке групе „Сложни за Земун и Батајницу”, Данило Тврдишић, цитирајући Додика и његову изјаву о америчким дипломатима, оштро и сатирично је коментарисао спољну политику Србије, којом руководи, дајући јој правац, српски председник и први човек СНС-а, Александар Вучић:

„Мени је живот лакши откако ми Американци не долазе у кабинет. Шта ће ми они? Са њима је веома тешко разговарати. То су увек надобудни типови који нешто траже и на нешто вас присиљавају”.

Изјава Mилорада Додика од пре неки дан.

Да ли неко може ово Додиково искуство са Американцима да пренесе Александру Вучићу обзиром да је очигледно да му онај бивши разносач пице Хојт Ли и амбасадор Скот упадају у кабинет кад год им се прохте, психички га малтретирају и јавно му прете?

Или ће се каубојски упади у председнички кабинет квалификовати као вршњачко насиље?

Шалу на страну, али ако којим невероватним случајем Вучић послуша Додиков савет и он и Србија ће имати мирнији и квалитетнији живот, то је сигурно…

На крају крајева тиме би доказао да је Србији и њему остало зрнце суверентита и достојанства као што је то доказао Додик у Републици Српској.

БОНУС ВИДЕО

Гости медијске куће Центар били су српски војни пилоти са ратним искуством, пуковници ратног ваздухоплоства у пензији Мирчета Јокановић и Милорад Ђошић.

О томе у каквом је положају Војска Србије, српско ратно ваздухоплоство и шта за безбедност Србије значе руски мигови 29, који током године треба да пристигни у Србију, погледајте у видео линку доле:

Ако вам се свиђају емисије, лајкујте и Фејсбук страницу – ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР
и претплатите се на Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ или нас можете контактирати на 064 24 24 123.