МАСОНСКО ПРЕДСКАЗАЊЕ: Трећи светски рат је ближи него што смо мислили

5

Амерички масон Алберт Пајк је написао писмо пре 146 година у ком детаљно описује како елите планирају да покрену Трећи светски рат у 21. веку.

Писмо, написано 1871. године, детаљно објашњава како ће Нови светски поредак изазвати Свети рат између циониста и исламског света:

“Трећи светски рат мора бити подстакнут искоришћавањем разлика које узрокује “агентур“ Илумината између политичких циониста и лидера исламског света. Рат мора бити спроведен на такав начин да се Ислам (муслимански арапски свет) и политички ционисти (држава Израел) међусобно униште. У међувремену, остали народи, када поново буду подељени по овом питају, биће огранчени да се боре до тачке потпуне физичке, моралне, духовне и економске исцпљености.“

Алберт Пајк је добио визију, коју је описао у писму које је написао Мацинију, 15. августа 1871. године. Ово писмо графички описује планове за три светска рата која су се сматрала неопходним за довођење “Једног светског поретка”, и можемо се само дивити томе колико је прецизно предвидео догађаје који су се већ догодили.

Уврежено је мишљење да је кратко време Пајково писмо Мацинију било приказано у Британкој библиотеци музеја у Лондону, и да је оно копирано од стране Вилијама Гаја Кара, бившег обавештајца у Краљевској канадској морнарици. Британска библиотека је у писаној форми потврдила да такав документ никада није био у њиховом власништву. Осим тога, у Каровој књизи, он укључује следећу фусноту:

“Чувари рукописа су недавно обавестили аутора да ово писмо није унешено у каталог у Британској библиотеци музеја. Чудно је то што је човек са знањем кардинала Родригеза рекао да је то било 1925. године.“

Чини се да је Кар сазнао за ово писмо од кардинала Кара Родригеза из Сантијага у Чилеу, који је написао “Тхе Мyстерy оф Фреемасонрy Унвеилед“.

До дана данашњег нема никаквих доказа да је ово Пајково писмо икада било и написано. Ипак, ово писмо је често цитирано и било је предмет многих дискусија.

Ово су очигледно изводи из писма, кој показују како су три светска рата планирана за многе генерације.

“Први светски рат би се мора догодити у сврху да се омогући Илуминатима да сруше моћ царске Русије и да ту земљу начине тврђавом атеистичког комунизма. Неслагање изазвано агентима Илумината између британске и немачке империје ће се искористити за подстицање овог рата. На крају рата, комунизам ће бити изграђен и искоришћен како би се уништиле друге владе и како би се ослабиле религије.“

Студенти историје ће препознати да су политички савези Енглеске са једне стране и Немачка са друге, склопљени између 1871. и 1898. године од стране Ото фон Бизмарка, козавереника Алберта Пајка, били инструментални у стварању Првог светског рата.

“Други светски рат мора бити подстакнут коришћењем разлика између фашиста и политичких циониста. Овај рат се мора догодити тако да нацизам буде уништен и да политички ционизам буде довољно јак да успостави суверену државу Израел у Палестини. Током Другог светског рата, међународни комунизам мора постати довољно јак да уравнотежи хришћанство, које би онда било забрањено и уздржано све док нам не буде била потребна конашна друштвена катаклизма.“

После Другог светског рата, комунизам је постао довољно снажан да почне да преузима слабије владе.

1945. године, на конференцији Потсдам између Трумана, Черчила и Стаљина, велики део Европе је једноставно предат Русији, а на другој страни света, последице рата са Јапаном су помогле да се плима комунизма помери на Кину.

(Читатељи који тврде да појмови нацизам и ционизам нису били познати 1871. године, требало би да се сете да су Илуминати измислили оба ова покрета. Поред тога, комунизам као идеологија, и скована фраза, настао је у Француској током револуције. 1785. године је Ретиф сковао ову фразу, четири године пре избијања револуције. Ретиф и Бабеф, с друге стране, били су под утицајем Русоа – као и најпознатијег завереника од свих њих, Адама Вајсхаупта).

“Трећи светски рат мора бити подстакнут искоришћавањем разлика које узрокује “агентур“ Илумината између политичких циониста и лидера исламског света. Рат мора бити спроведен на такав начин да се Ислам (муслимански арапски свет) и политички ционисти (држава Израел) међусобно униште.“

“У међувремену, остали народи, када поново буду подељени по овом питају, биће огранчени да се боре до тачке потпуне физичке, моралне, духовне и економске исцпљености. Ми ћемо ослободити нихилисте и атеисте, и изазваћемо снажну друштвену катаклизму која ће у свом ужасу јасно нацијама показати ефекат апсолутног атеизма, порекло дивљаштва и најкрвавија превирања.“

“Затим ће свуда, грађани који су обавезни да се бране од светске мањине револуционара, истребити оне разараче цивилизације, а мноштво оних разочараних хришћанством, чији ће деистички дух од тог момента бити без компаса или правца, жељни идеала, али не знајући где да усмере своје обожавање, примиће истинско светло кроз универзалну манифестацију чисте доктрине Луцифера, која ће коначно бити изнета у јавност.“

“Ова манифестација ће резултирати општим реакционим покретом који ће пратити уништавање хришћанства и атеизма.“

Од терористичких напада 11. септембра 2001. године, светски догађаји, а посебно на Блиском истоку, показују растуће немире и нестабилност између модерног ционизма и арапског света. Оо је у потпуности у складу са позивом да се Трећи светски рат води између њих, и њихових савезника са обе стране. Овај Трећи светски рат тек треба да дође, а недавни догађаји показују да он није далеко.

 • Simerijanac

  …“ Ми ћемо ослободити нихилисте и атеисте,…

  Ослобођени су они одавно, а што се тиче времена у којему ми живимо, не времена у којем је живјео Пајк.

  Што се тиче 3. свјетског рата, рата против муслимана ( ционисти данас не владају само Израелом већ и цијелим западом) моја маленкост је често на овом порталу спомињала скорашњи рат измеђ домородаца и муслимана на западу ЕУ-а. Отуда и овај масован прилив исламских миграната, отуд и „арапска прољећа“ ( разарање Ливије, Сирије, Ирака, …) који су му претходили.

  Изгледа да се све свјесно ради и да је све унапријед предвиђено, није то никакав процес.

  Зато и говорим да никако не смијемо улазити у Атлантистичке савезе ( ЕУ; поготово НАТО) јер ће ово бити рат који се нас ни најмање не тиче, а зашто и дијелити судбину са својијем душманима ( Брисел, Вашингтон) а која није ни најмање добра.

  Карикирам, Србија улази у ЕУ данас, 14.11.2017. године, а већ је увела санкције Русији, признала Косово и Метохију и ушла у НАТО. Народ је осиромашен ( као што и јесте) по унапријед предвиђеном плану из Брисела и масовно се исељава на запад а на њихово мјесто се насељавају муслимани из далеких земаља ( како то јавно желе Бранкица Стојановић или Јелена Милић, многи желе тајно).

  2025-е године почиње рат између муслимана и домородаца у ЕУ-у ( понављам, ционисти- потомци старих фарисеја, древно зло које се понови јавило у новом- технолошком облику) одавно влада западом, самим тим и ЕУ-ом, Пајк је тада говорио у њихово име.

  Мисли ли неко да се овај рат неби прелио и код нас ?
  Наравно да би га извезли, а зашто да ми Срби ратујемо без потребе ?
  Зарад ЕУ-а, којој смо ( како горе карикирам), признали наше Косово и Метохију и увели санкције Русији остајућ без њене заштите ?

  Гор наведено мишљење и оправдани страх може данас изгледати као научна фантастика, али зар није можебит претпоставка од прије 8 година ( 2009-е, а наведена 2025 је за 8 година) сеоба 2- 3 милиона муслимана са Б.Истока на запад ЕУ-а изгледала као научна фантастика и да је неко тада зборио о њој већина би га исмијала и неби му вјеровала ?

  Елита једног озбиљног народа би требала имати визију и претпоставке могућих развоја догађаја најмање 50 година у напријед. Наша, српска ( 99% издајничка елита) посљедњих 100 година није имала визију ни мјесец дана унапријед и зато је се залијетала и у прву и у другу југославију. Ови данас нијесу ништа бољи од њих. Можда су чак и гори !

 • smireno

  “Рат мора бити спроведен на такав начин да се Ислам (муслимански арапски свет) и политички ционисти (држава Израел) међусобно униште.“

  ovo u zagradama, primer autora pretpostavljam, je omaseno jer 1871 godine, kad je pismo pisano, drzava Izrael nije ni postojala. Cionista je neko ko zagovara stvaranje drzave Izrael. Prema tome, Pajk i pajtosi nisu uspeli u svom nastojanju da sprece nastanak Izraela . Ni sa arapima ni bez njih.

  • Simerijanac

   …“ ovo u zagradama, primer autora pretpostavljam, je omaseno jer 1871 godine, kad je pismo pisano, drzava Izrael nije ni postojala.“

   Алберт Пајк, 1871. године: “Други светски рат мора бити подстакнут коришћењем разлика између фашиста и политичких циониста. Овај рат се мора догодити тако да нацизам буде уништен и да политички ционизам буде довољно јак да успостави суверену државу Израел у Палестини. „

  • smireno

   hm. Ja sam reagovao na clanak ali nisam citao ceo Pajkov tekst. Srecom, ti si zato posteno uradio svoj domaci i spremno ispravljas ovakve ko ja sto beze sa casova. Hvala lepo.

  • Simerijanac

   Читао сам давно ову његову изјаву зато сам и реаговао.
   Ако је истина да је изјава из 1871. године тачна ( можда је и измишљена, ко зна) онда се све одиграва по унапријед утврђеном плану, а у режији неке тајанствене, моћне и непознате силе.

   Све најбоље,…