ДР ХЕНЗЕЛ за СРБИН ИНФО Ћерка СС војника хушка на рат против Срба, Путина и Русије

5

Одговор ћерки СС војника - други део. После упечатљиве реплике немачкој квази списатељици Херти Милер, која је брутално у сред београда напала српски и руски народ, познати немачки психолог др Рудолф Хензел је написао још једно отворено писмо својој сународници.

Екслузивно путем сајта „Србин инфо“ др Хензел га представља домаћој и европској јавности и поручује да Милерова у име својих НАТО газди не само да жели да сатанизује српски народ, већ и да хушка западну Европу на рат са Русијом.

Писмо др Рудолфа Хензела преносимо у целости:

Нобелова награда и хушкање на рат је неспојиво по Алфреду Новелу
Госпођо Милер, за шта Вам је додељена Нобелова награда?
Др Рудолф Хензел: Отворено писмо ИИ

Госпођи Херти Милер,
добитници Нобелове награде за књижевност

Госпођо Милер,

У мом недавном отвореном писму објављеном у Немачкој (Нове рајнске онлај новине) и Србији (Новости), оценио сам Ваше изјаве изнесене на Београдском сајму књига, по којима Срби треба себи да припишу неизмерно зло које је противправни напад САД-НАТО 1999. донео српском народу – као исмевање жртава. Тада нисам знао за Ваше препоруке за НАТО интервенцију у Украјини и погрдне оцене председника Путина као „ратног хушкача и лупежа“.

Према писању угледних дневних новина „Политика“ од 24. 10. 2017. рекли сте: „Душа ме боли шта Руси предузимају у Украјини, само зато што теже уласку у Европску унију. Питам се колико ће то да траје и да ли би и тамо НАТО требало да интервенише. Жао ми је што НАТО није дошао у Румунију“. Према чланку из Франкфуртских новина (Франкфуртер Аллгемеине Зеитунг – ФАЗ) од 28. 10. 2017. „Олуја протеста против Херте Милер“ критикујете руског председника Владимира Путина „свеца-заштитника патриотских Срба, ратног хушкача и лупежа“ и говорите о страху источних Европљана од Русије. Овај чланак из ФАЗ завршава се дубоко понижавајућим судом над српским народом: „Закључак: Кћерка једног СС војника показала је српском друштву огледало. Многи који су се у њега загледали, видели су само једно ружно искежено лице и побркали га са лицем Херте Милер“.

Госпођо Милер, Ваш славопој ратној алијанси НАТО-а, саучесницима у избегличким патњама, ратовима, сиромаштву и еколошким катастрофама у свету, буди образованог читаоца. Ви врло добро знате, као и ја, да би „интервенција“ САД-НАТО снага у Украјини довела до неизбежног рата са Русијом. Припреме за то су већ у пуном замаху. Ваша препорука НАТО интервенције у Украјини је за мене отворено хушкање на рат.

Полазећи од тестамента Алфреда Нобела по коме се признање додељује ономе „ко је у протеклој години дао највећи допринос човечанству“, код мене и мојих пријатеља јавља се питање: Госпођо Милер, за које дело Вам је 2009. године додељена награда; за шта сте почаствовани? Јесу то заиста били Ваши литерарни радови, до којих ми лично и дан данас фали приступ или је то пре свега била политичка одлука Комитета, као својевремено у случају Кисинџера или Обаме? Ваше изјаве о српском народу у Београду и похвале САД-НАТО-у остављају речито сведочанство.
Др Рудолф Хензел, Дипл.-Псих.

Линдау (Боденско језеро)

Др Рудолф Хензел

 • издајник над сви издајници

  кака је ово промоциа на немци?? де су мои америкањци??

  • Sloba Milosevic

   СЛОБОДАН МИЛОШЕВИЋ је СРПСКИ ХЕРОЈ
   …………………………………………………………………..
   СЛОБОДАН МИЛОШЕВИЋ је СРПСКИ ХЕРОЈ
   …………………………………………………………………..
   СЛОБОДАН МИЛОШЕВИЋ је СРПСКИ ХЕРОЈ
   …………………………………………………………………..
   СЛОБОДАН МИЛОШЕВИЋ је СРПСКИ ХЕРОЈ
   …………………………………………………………………..
   СЛОБОДАН МИЛОШЕВИЋ је СРПСКИ ХЕРОЈ
   …………………………………………………………………..
   СЛОБОДАН МИЛОШЕВИЋ је СРПСКИ ХЕРОЈ
   ………………………………………………………………….

  • издајник над сви издајници

   слободан је ИЗДАИЦА на све ИЗДАИЦЕ

 • djole

  Екслузивно путем сајта „Србин инфо“…….Према писању угледних дневних новина „Политика“ од 24. 10. 2017.

  Po treci put…….Sluzba izgleda zavole Nemce…..dovoljno je jedno pismo narode da zaboravimo stetu iz zadnja tri rata……najbolje da iselimo decu u Nemacku da postanu Nemci koliko nam dobra zele, kao nekad Luzickim Srbima, a ovde, ne u Nemacku, da nasele migrante da Nemci ne ljute gazde……

 • Aljeka

  Ма не дирај ми Хертицу, попићеш Вулина.