HELMCAST: Уз велику пропаганду педофилија улази на мала врата у српске домове

12

Јелена Поповић Ивановић, професорка енглеског језика из Новог Сада, од 2011. године прошла је судску голготу због оптужби да је ширила мржњу путе друштвене мреже Фејсбук против ЛГБТ популације.

Она у емисији продукције „HelmCast“ како је доживљавала претње и нападе док су пролиберални медији њу представљачи као eкстремисту. 

Јелена Поповић Ивановић у емисији говори о опасностима пропаганде „либерашких“ организација и како се одбранити о тих трендова. Она је објаснила да се чак и политичари на власти плаше да се супротставе „мрачним невладиним организацијама“ чак и кад оне отворено крше закон.

Према њеним речима у свету, али и у Србији, води се активна кампања за пропагирање педофилије.

Она је посебно указала на одговорност медија који својим извештавањем помажу промовисању одређених опасних понашања, па чак и педофилије.

 • Krstana

  Какав непрофесионализам. Водитељ који не говори србски правилно и притом кади непомјанику. Гошћа,која се није правилно осенила знаком крста и притом такође кади непомјанику. Тако потковани борци победу добити неће,иако је сврха борбе племенита.

  • Црквене догме нити су исто нити су битне колико морална начела. Тако да… свеједно је шта се ради са наруквицом (непомјанком, бројаницом, плетеним украсом за руку, сувениром за зараду у црквама од туриста…) ако су мотиви за ова саопштења у камеру племенити. Опустите се и примите к’ знању суштину излагања без скретања пажње на пуке формалности.
   Обратите пажњу и на постојање много, како сте се изразили, професионалних новинара који и не греше и греше у коришћењу српског језика док мрзе српски језик и користе га само зато што им он служи за манипулисање и сервирање лажи кроз медије. Ако са тим упоредите овог новинара и његове језичке омашке услед јаког осећања са којим жели да пренесе поруке, схватићете да је његово коришћење српског језика вредније него чак и потпуно граматички исправна употреба српског за зле циљеве у неким другим јавним гласилима, богатим, увежбаним, а мрачним и подмуклим.

  • Krstana

   Ви сте хтели рећи, уствари, да језичка правила нити су исто нити су битна као морална начела. Мишљења сам да онај који се труди истински да морална начела постану његови принципи понашања изгара у сваком сегменту остварења свог бивствовања. Могуће је да неко савршено говори србским језиком,а понаша се неморално. Могуће је да се неко понаша врло морално,али не говори србски правилно. Шта нам то говори? О подељеној личности, о несуштинској опредељености коме се служи, Творцу или непомјанику. Отуда је борба узалудна,јер се служи обојици.Тако да, НИЈЕ СВЕЈЕДНО! Све је јако битно. Суштина одређује форму. То што називате пуким формалностима су јако битне ствари. Борци за Истину неће пушити,јер је никотински дим ”замагљује”,а она треба да буде кристално јасна. Борци за Истину ће се правилно осенити знаком крста,знајући колику силу носи и кога својом силом коси. Ја Вам желим пуно успеха у Вашој борби,бивајући свесна да ћете га остварити тек кад постанете савршени борац. Следствено томе,желим Вам да постанете савршени борац. Нема опуштања док траје борба,свака секунда је битна. Морална начела су ЈЕДНО са црквеним догмама,сваки други однос је чист комунизам. Срећан Вам данашњи празник!

  • Уф, претерасте. Ко је безгрешан, нека први баци камен… Изем нам истину коју може да замагли пишљиви дувански дим или неки лежерно изречени плеоназам у реченици.

  • Горан Петровић

   Не знам зашто имате потребу да тако острашћено говорите о нечему што ни мало не разумете.

  • Горан Петровић

   Baš tako, svaka je reč na mestu.

 • smireno

  stvarno se pederski ponasaju prema njoj.

 • урбана герила

  велики број педера има склоност ка педофилији, тачније већина (скоро сви) педофила су педери.

 • tomahawk

  u majku mu…
  a sta je to pedofilija, jel to kad ona sakaluda Simerijanac kahra magarca a posle magarac njega?

  • Лав Јеленовић – БИП

   Не, то је оно због чега треба тебе и теби сличне кастрирати.

  • ivan

   Rekoh ja da si ti psihicki poremecen.Sta je pedofilija!?To je ono sto ti je fratar vase zupanjske katedrale radio svake nedelje pre i posle mise a kakve su posledice nje si upravo-Ti!

  • Бели Орао

   Само игноре брате, али га напуши једном месечно. То воли.