Прочитај ми чланак

ВУЧИЋ „НАЈАВИО“ НИКОЛИЋЕВУ НОВУ ПАРТИЈУ: Неко близак ће се окренути против мене

0

Александар Вучић је у интервјуу за недељно издање листа "Ало" изјавио да ће неки блиски људи да се окрену против њега.

– Неко од мени блиских људи ће кренути у обрачун против мене и моје породице – најавио је Вучић.

Многи су ову изјаву протумачили као индиректну Вучићеву најаву да ће Томислав Николић ускоро формирати нову, проруску партију, која би у значајној мери могла да уздрма Српску напредну странку.

Да врху напредњака ипак није свеједно да ли ће Николић основати нову партију, показује и писање дневног листа „Блиц“ у којем политички аналитичари блиски режиму покушавају на све начине да „докажу“ како Николић и његова проруска партија немају шта да траже у домаћој политичкој утакмици.

Ипак, медији прећуткују чињеницу да постоји изузетно велико незадовољство међу члановима Српске напредне странке, који не само да су остављени по страни на уштрб прелетача из Демократске странке, Г17 плус и осталих дососвских партија, већ су и огорчени на Вучићеву политику „ЕУ нема алтернативу“.

БОНУС ВИДЕО

Гости емисије „Дебата” били су председник Здраве Србије, Милан Стаматовић и председник Српског покрета Двери, Бошко Обрадовић. Тема емисије је био Преображенски проглас којим је озваничена будућу сарадња између ова две српске патриотске странке.

Током емисије г. Стаматовић, је причао о томе шта ће овај савез понудити бирачима на следећим локалним изборима у Београду и још у десет места, и како је Чајетина од сиромашне планинске општине израсла у једну од најбогатијих општина у Србији (00:18:00); док је г. Обрадовић говорио о могућој промени изборног система (уместо пропорцијалног већински систем) као и на који начин може да опозиција заштити опзиционе гласове од изборне крађе, односно да ли је могућ опозициони бојкот избора (00:26:00). Послушајте:

Ако вам се свиђају емисије, лајкујте и Фејсбук страницу – ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР
и претплатите се на Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ или нас можете контактирати на 064 24 24 123.