ВУЧИЋ „НАЈАВИО“ НИКОЛИЋЕВУ НОВУ ПАРТИЈУ: Неко близак ће се окренути против мене

35

Александар Вучић је у интервјуу за недељно издање листа "Ало" изјавио да ће неки блиски људи да се окрену против њега.

– Неко од мени блиских људи ће кренути у обрачун против мене и моје породице – најавио је Вучић.

Многи су ову изјаву протумачили као индиректну Вучићеву најаву да ће Томислав Николић ускоро формирати нову, проруску партију, која би у значајној мери могла да уздрма Српску напредну странку.

Да врху напредњака ипак није свеједно да ли ће Николић основати нову партију, показује и писање дневног листа „Блиц“ у којем политички аналитичари блиски режиму покушавају на све начине да „докажу“ како Николић и његова проруска партија немају шта да траже у домаћој политичкој утакмици.

Ипак, медији прећуткују чињеницу да постоји изузетно велико незадовољство међу члановима Српске напредне странке, који не само да су остављени по страни на уштрб прелетача из Демократске странке, Г17 плус и осталих дососвских партија, већ су и огорчени на Вучићеву политику „ЕУ нема алтернативу“.

БОНУС ВИДЕО

Гости емисије „Дебата” били су председник Здраве Србије, Милан Стаматовић и председник Српског покрета Двери, Бошко Обрадовић. Тема емисије је био Преображенски проглас којим је озваничена будућу сарадња између ова две српске патриотске странке.

Током емисије г. Стаматовић, је причао о томе шта ће овај савез понудити бирачима на следећим локалним изборима у Београду и још у десет места, и како је Чајетина од сиромашне планинске општине израсла у једну од најбогатијих општина у Србији (00:18:00); док је г. Обрадовић говорио о могућој промени изборног система (уместо пропорцијалног већински систем) као и на који начин може да опозиција заштити опзиционе гласове од изборне крађе, односно да ли је могућ опозициони бојкот избора (00:26:00). Послушајте:

Ако вам се свиђају емисије, лајкујте и Фејсбук страницу – ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР
и претплатите се на Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ или нас можете контактирати на 064 24 24 123.

 • Milutin Popovic

  Напад су једино што зна лажовчина вучић. Али наш народ каже ко другом јаму копа сам у њу пада.

 • ЏЕРОНИМО

  Mimikrični reptil iz Šešeljevog zmijskog gnezda bajčetinski kazandžija je napravio kopernikanski obrt i prevrat, potpuno protivrečno, nepismeno, uz nezaboravne gafove, držanje guzice na stiroporu i falsifikovane štrajkove glađu, ali sa lakočom.Uzdao se u pileću memoriju polupismenog srpskog plebsa i budućih glasača, nakrivio šajkaču na desno, okrenuo Vučića na Zapad, a sebe na Istok. Iz gunja i opanaka uleteo u Armani i Čezare Pjećoti. Pretvorio se u aristokratu, a svoju domaćicu proizveo u prvu damu. Kupio nešto škole, predao stranku mulcu i bitangi Vučiću, nabavio pecaru, udao ćerku za sina ministra Bačevića, postavio sina za gradonačelnika Kragujevca. Podržao ideju da se kopa od Beograda do Soluna, Moravom da plove kruzeri iz nje da piju vodu žuti ljudi i po njoj da se vataju srpski somovi na durdubak.
  Namirio se sa Vućićem: da mu ne diraju sojenice na Savi, vilu na Dedinju, Dragičin fond, i položaj nekakvog kordinatora Kine i Rusije, posao na kojem ništa ne radi, a lova ne da pada -nego pljušti li pljušti…

  • Еееј

   Многима Вучић није дао прилику да се накраду (иако је обећавао) као он, његов бата и очух, Тома се вероватно увек вадио да не може да им помогне јер је странку препустио АВ-у, што га није спречило да се лично обогати; довољно је да сад обећа тим паразитима све оно за шта их је Вучић изиграо,па да пређу код њега и поведу са собом своју гласачку стоку.
   -Њима ионако не требају нормални људи већ грабљиве лопуже какви су они сами а такви су и већина оних који су уопште политички опредељени.
   -Ако смене Томиног сина у КГ, како се прича, могуће је да стварно почне обрачун између ове двојице, биће занимљиво за гледање.

 • tomahawk

  Proruske partije u Srbiji nemaju ni pola procenta glasaca
  kao uostalom nigde u Evropi
  to je prazna prica, niko normalan nece da glasa za njih
  samo sacica bednika ubedjenih rusofila
  a oni su statisticka greska
  sa druge strane, ima poveca gomila koji od rusofilstva i laznog patriotizma lepo zive, rade, posluju…
  ne treba im zameriti, patriotizam i rusofilstvo su roba koja se dobro prodaje i dok tako ide treba je trositi sto vishe…