Прочитај ми чланак

ПРИЧА О МУСЛИМАНСКОМ РАТНОМ ЗЛОЧИНЦУ одговорном за масакр 3.000 српских цивила

0

Да још има наде у свету је и чланак Памеле Гелер која храбро пише о злочинима Насера Орића.

Годинама сам упозоравала на катастрофалне последице регионалног уздизања исламске нације од стране председника Била Клинтона као и на помагање и подржавање босанских муслимана против православних (прим. прев.) хришћанских Срба.

Последице његовог помагања и подржавања исламистичких покрета су подједнако катастрофалне као и подршка ајатолаха Хомеинија од стране председника Картера, против про-америчког шаха. Поред свега десило се још и ово. Босански Државни суд за ратне злочине, ослободио је свих оптужби за ратне злочине, босанског муслиманског ратног злочинца Насера Орића.

Ово је био класичан пример погрешног суђења. Нема сумње да је Орић током неколико година водио акције у којима су масакрирани српски цивили у селима око Сребренице, убивши при томе више од 3.000 људи. Неки су разапињани на дрвеће, неки спаљивани живи, а сви су страшно мучени. Орић је починио злочине и над муслиманима у Сребреници када је са својим пријатељима контролисао тај град.

Сада је све опроштено, јер ако убијете српске цивиле, међународна заједница то не види као злочин.

Доле можете погледати сјајан документарац „Сребреница издани град“ који су снимили неки норвешки и босански муслимански филмски ствараоци. Говори о сребреничкој истини. Филм није про-српски, али истина је истина, и свако са имало чистим умом то може да види. Шведска државна телевизија СВТ га је забранила због превише контроверзности.

.Документарац свакако, не говори целу причу, а ево и приче Радио Слободне Европе (Radio Free Europe) и БиБиСи верзије (BBC’s coverage.). Обе су ужасно нетачне и погрешне. Насупрот томе, Гугл преводилац који је на српском језику говори реалну причу. Први видео снимак је на енглеском и говори о злочинима Орића и жртавама масакра. Као и увек, Гоогле Транслате је мало груб, али свакако можете добити представу.

(ОБЈАШЊЕЊЕ ВИДЕО И ФОТО) ГЕНОЦИДА О СРБИМА У СРЕБРЕНИЦИ:

Ово су српска дјеца убијена руком Насера Орића, који је неправедно ослобођен!
Смрт дечака Слободана Стојановића (11) једног од тихих сведока злочина почињених над Србима у Сребреници. Пронађен је са шест ломова горње вилице и са сломљеним абдоменом у облику крста, а руке су му одсечене до лакта. Вратио се у село да узме свог пса кога је заборавио када је побегао из складишта које је држао Насер Орић. Најмлађа жртва Орићевих злочина је Владимир Гајић, који је имао само четири године, Новица Богићевић четрнаест година …

Генерал Луис Мекензи, први командант снага УН-а у Сарајеву, написао је у јулу 2005. године, између осталог, да су муслиманске снаге напуштајући Сребреницу, палиле српска села и убијале цивиле, а да су ови напади достигли врхунац 1994.године, а да су настављени 1995. године. Срби су убијани ножевима и секирама, клани на дрвећу, паљени жицом, печени на ражњу, а деца су убијана пред очима својих мајки!

21. јуна 1992. године, рано ујутру, у село Ратковићи и још неколико засеока у околини ушла је озлоглашена експедиција. Хорду je водио лично Насер Орић. Сви су били у униформи Армије БиХ. Убијајали су сваког кога су ухватили, а пљачкали су имовину.

У нападу на српско село Кравица на Божић 7. јануара 1993. убијено је 75 Срба, а убиства су настављена и касније. Орићеви крвници нису имали милости ни према деци: шестогодишњи дечак Александар Димитријевић из Скелана и његов брат Радисав су хладнокрвно убијени …

Бивши командант армије муслиманске војске Самир Авдић рекао је Дражавном тужилаштву за ратне злочине да је током напада на село Заложје заробљено осам Срба, а једног од њих је Орић раније масакрирао, вадећи му очи ножем. „Овде сте видели шта је учињено с њим. То би требало урадити сваком Србину „, рекао је Орић, рекао је свједок Авдић, који је такође осуђен за убиство четворица Срба у близини Сребренице.

 
Овде такође можете погледати један узнемирујући линк.
 
 

За СРБИН ИНФО преводилац Милутин Миливојевић