МИХАЈЛОВИЋ: Опозиција Србију хоће да врати у прошлост

7

Чланица Председништва СНС Зорана Михајловић оценила је данас да учесталим захтевима за слободним изборима опозиција у Србији унапред тражи алиби за пораз на наредним изборима

Чланица Председништва СНС Зорана Михајловић оценила је данас да учесталим захтевима за слободним изборима опозиција у Србији унапред тражи алиби за пораз на наредним изборима, као и да Србију покушава да врати у прошлост.

Фото: Н.С.

„Грађани Србије су право на слободне изборе одбранили 5. октобра 2000. године и од тада је власт у Србији неколико пута промењена управо гласовима грађана на изборима. Они који се данас окупљају око нечег за шта су се грађани борили и изборили, вероватно то раде зато што страхују да ће и на наредним изборима проћи онако како су прошли на председничким“, рекла је Михајловић, наводи се у саопштењу из њеног кабинета.

Она додаје да причом о слободним изборима, опозиција покушава да се оправда пред грађанима што заједно нису могли да освоје онолико гласова колико је је освојио садашњи председник Србије, Александар Вучић.

„Јеремић, Тадић, које су грађани својим гласовима једном већ отерали са власти, заједно са Јанковићем, Обрадовићем и другима који као опозиција не желе да учествују у дијалогу о најважнијим државним питањима, сада се окупљају у покушају да Србију врате у прошлост, убеђујући грађане да су други криви што су они унапред изгубили изборе који нису ни расписани“, рекла је Михајловић.

  • Milutin Popovic

    Кад у врху власти седи овакава фукара онда су сигурно држава и сви њени грађани уназађени да нема куд назад.