УЖИЦЕ ДОБИЛО КРУЖНИ ТОК, ПРВИ ДАН НАСТАО ХАОС: Снимак обишао целу Србију…(ВИДЕО)

9

Ужичани су у уторак отворили кружни ток, а већ је направљен и први саобраћајни прекршај.

С обзиром на то да је ово први кружни ток у граду Ужицу, мештани ће морати да обнове градиво и подсете се ко има првенство пролаза на раскрсници са кружним током.


Само некоико сати по пуштању раскрснице објављен је видео снимак двојице возача који се брзо проширио и постао хит на свим друштвеним мрежама.

Страховања да би ужички возачи, ненавикнути на овакве врсте раскрсница, могли направити куршлус на кружном току пре него што „обнове градиво“, одмах по његовом пуштању у саобраћају показала су се као оправдана, а овај видео снимак већ је „обишао“ домаће друштвене мреже.

Наиме, основно правило у кружном току је да се приликом уласка у раскрницу мора возити у десну страну, али је један од возача кренуо у контра смеру.

Он не само да је скренуо лево, већ је возио у сусрет аутомобилу који се правилно креато, па је из раскрснице изашао траком која је предвиђена за улазак у кружни ток.

 • Marinos Ricudis

  Gde im je fontana?!

 • Marinos Ricudis

  zamislite da ima još muzička fontana.

 • BOB

  Kruzni tok, po mom misljenju, je katastrofa, a i vozaci ne postuju prednost vec zure ko ce pre, Bolje je imati semafore. A, i zasto je snimak ukinut?

 • Маринко

  У Новом Пазару један идиот ме је ударио када је у кружни ток ушао скрећући лево.
  Обуку и полагање возачког испита би требало организовати искључиво у Београду.

 • Гаудеамус Игитуровић

  Шта би овај несрећни Ерцов урадио да се нађе на Илиџи у кружном току са 16 излаза!?
  Ту, бре, ни „Тамара“ са ГПС-а не помаже! Таман уђеш у луди круг, а она виче „Скрените одмах десно!“ ….. „Рекалкулација руте …..“ и тако 15 пута!!! :)