ЛИДЕР ДСС ЈОВАНОВИЋ ЖЕСТОКО ПО ФУНКЦИОНЕРУ СНС-а Срам Вас било, издали сте Косово!

24

Др Милош Јовановић, лидер ДСС, током гостовања на РТС-у, у емисији „Упитник”, коју уређује и води Оливера Јовичевић, ушавши у дебитна дуел са Петром Петковићем, чланом Главног одбора Српске напредне странке и помоћником директора Канцеларије за КиМ, и некадашњим портпаролом Демократске странке Србије у време Војислава Коштунице, подсетио је српски јавност шта је Петковић говорио о Космету некад, а шта када је део напредњачке власти, тврди, у вези шиптарске окупације Косова и Метохије данас.

„Бриселски споразум је доказ предаје Косова и Метохије. Народ је одбацио тај сепаратистички споразум шаљући јасну поруку да га не прихвата. Српски народ на Космету треба да зна се власти смењују, а да је његов животни вековни интерес да сачува своју државност и Космет у саставу Србије – поручио је Петар Петковић који је оценио да су власти СНС и СПС одрекла Косова”, подсетио је Јовановић цитирајући изјаву дату медијима, од само пре годину дана, садашњег високог напредњачког функционера .

Након што је, прочитао изјаву Петковића, Јовановић се у емисији окренуо њему и као дојучерашњем страначком саборцу жестоко га је напао:

„Срамота, да Ви помињете срамота. Сећам се колико сте пљували Александра Вучића и називали га издајником. Објасните ми како је онда он од издајника постао отац српске нације. Срам вас било!”

Како је трајао цео вербални сукоб између др Милоша Јовановића и Петра Петковића, погледајте у видео клипу горе, а како је трајала цела дебата, у емисији „Упитник”, која је била посвећена позиву председника Србије, Александра Вучића, да се покрени унутрашњи дијалог у Србији, везано са будућим стајалиштима српске државе у вези проблема окупације Космета, погледајте у видео клипу доле.

Иначе, у емисији, је као саговорник још учествовао и ледер ДС-а, Драган Шутановац .

 

 • samo war
 • Гаудеамус Игитуровић

  Леле, на шта се направи онај Пера Петковић!?
  Шта политика уради од човека!?
  Петковић је био „руком биран“ Војин омладински кадар.
  Портпарол ДСС!
  Тих, миран, скоро притворан. Смеран к’о девојка. Културан. Пристојан. На свако пиле вика „доброј’тро“. Богословац.
  А синоћ га гледам и не мог’ се начудим.
  Љути се то. Жмицка на лево око. Виче. Лаже. Црвени. Зацени се. Упада људима у реч. Прича у паролама, које изгледа сви у СНС морају да науче на изуст.
  Милош Јовановић исти какав је и био. Потпуно супротна природа од Петковића. Прилично се и уздржавао, да не поквари „култивисан имиџ“ ДСС-а, али је успео само да буде неубедљив.
  Одаловић изгледа пре као шверцер, него као некакав „владин службеник министарства“.
  Шутановац, типичан пример српског политиканта, који „лепо живи од политике“…
  Гледам оно синоћ.
  Ако су нам „политичари“ исти, ил’ све гори и гори, како нама може да буде боље?

  • Patriota

   E moj prijatelju, Petko je velika ljiga i jos vece djubre! Nema sta da ne verujes, takav je bio i u skoli. Nikada nije bio covek, uvek tesko gofno. Bilo je pitanje vremena kada ce pokazati svoje pravo lice…nije mu puno trebalo, prodao se on, ni za sta!!! Veruj da bi’ ga pljunuo ako bi ga sreo negde…

  • Ћирко

   Ортак из одељења?:))

  • Гаудеамус Игитуровић

   Ето ….. оно што је „занимљиво“ у целој тој причи је да то исто може да се каже за добар број оних које је бирао и гурао лично Воја, или „најужи круг“ са његовим одобрењем ….. већина њих су одлетели у СНС, или су „блиски“ СНС (СДСС). Изгледа да „непогрешиви“, ипак није био тако непогрешив, што се избора сарадника тиче.

  • Ћирко

   Пусти сад Коштуницу, човек више није у политици. Имао је пуно лоших потеза (неискуство, изнуђени потези, уцене), али и много добрих (знаш на које мислим). Ови што сад „владају“ нису кадри ципеле да му чисте.
   Ко је отишао из ДСС-а и ухлебио се на другој страни ако је, у странци су остали само они који верују у државотворност. Треба их подржати ако ни због чега другог, а оно због истрајности, убеђености у ставове и непоткупљивости.

  • Гаудеамус Игитуровић

   Критика је могућа, подршка није спорна, јер за сада другог избора и немамо.

  • Ћирко

   Заборавио си водитељку! Чкапи до јаја! Више личи с оним силним силиконима на „пословну пратњу“ (јебара за паре), него на уредницу и водитељку политичке емисије.:))
   За Перицу си у праву скроз. Он је очигледан пример како богобојажљиви крштен створ после примљеног пеницилина од Вучка и после померања кондолина змијчета прелази у бесну глисту. Учити на очигледном примеру!:))
   Милош се заиста уздржавао, а докле ће не зна се. Темперамент у коалицији с интелектом је оно што је потребно ДСС-у, људи то препознају и подржавају.
   За преосталу двојицу мислим да су изгледали као да их је неко натерао да присуствују.:))

  • Гаудеамус Игитуровић

   :))))))))) Да, најважнију сам заборавио! Ето шта политика уради и од мене…..

 • Zina Ciceklic

  Teško je i mučno, iznad svega gadljivo gledati iznova i iznova ove dušmane Srbije. Svi su do jednog Dušmani Srbiji i nema razlike. Normalan čovjek ne može voljeti svog neprijatelja, i ovi svi političari od početka su neprijatelji svakom Srbinu. I ma koliko bilo: Voli neprijatelja svoga, ne ne ovi se ne mogu voljeti ako je čovjek imalo normalan. Jedino me boli, što se ostvarilo „Ne opiri se zlu“ i „Ako te udare po jednom obrazu, ti okreni i drugi obraz“ Joj, da im bar neko udari barem šamar ovim svojim dušmanima. Ugledah ovog dušmana Šutanovca, sjećam se užasa iz sjednica Skupštine, i ovog idiota, i evo ga opet, užas. Ustao ovaj dušman u Skupštini i kaže: Nećemo da budemo gubernija Rusije, mi hoćemo da budemo građani Evrope. I ovaj dušman je bio ministar odbrane Srbije, i koliko Srbi vole bližnje izgleda da će opet biti. Gora su ovo vremena od pakla, kad čovjek voli svog neprijatelja.