Прочитај ми чланак

ПРОРОЧАНСТВО СТАРО 400 ПОЧЕЛО ЈЕ ДА СЕ ОСТВАРУЈЕ: Суноврат тек следи

0

Младој калуђерици Маријани де Хесус Торес у јуну 1610. године док је била у дубокој молитви указала се Мајка Божја па јој је наређено да се сагради кип Госпе по њеном виђењу.

Кип је саграђен и поштује се као кип Госпе од Доброг Успеха. Касније је сам кип бележио чудновате и мистичне појаве.

Маријани Торес су пренете Богородичне поруке које су се односиле на тада будући 20. и 21. век. Мајка Божја поручила је Маријани како ће прогони Цркве под утицајем ђавола бити страшни па је описала те догађаје у будућности.

За овај век Мајка Божја најавила је велике отпаде од вере, многа кривоверја и опскурности у вери. Али, она је дала и утеху рекавши да ће они који издрже патње, бити у великој Божјој милости и сви греси биће им опроштени.

Издвајамо само неке поруке које су записане пре 400 година док данас, посматрајући свет видимо да је баш све онако како је Богородица предвидела.

Богородицине поруке

“Будући да ће у овој сиромашној земљи недостајати хришћанског духа, свете тајне ће се једва приметити. Многи ће људи умрети без последњег помазања, било због немара њихових породица или због лажних осећаја, или зато што су вођени злобом ђавола или зато што ће се побунити против Католичке Цркве.“

„Толиким душама биће ускраћене небројене милости и утехе, биће им узета и снага и тежак ће бити њихов пут до вечности.“

“Света тајна брака који симболизује јединство Христа и Цркве биће нападнута и осрамоћена у пуном смислу те речи. Слободни зидари, који ће у то време бити на власти, представљају зло и они ће доносити законе којима је циљ поништење светих тајни.“

„То ће се одражавати тако што ће они заправо подстицати живот без брака, ванбрачну децу и оскрнавити бракове, које ће охрабритивати без одобрења и благослова Цркве. Хрићански дух ће брзо нестати па ће тако заједно са тим доћи до општег пада морала“.

Ученици секуларног образовања драстично ће порасти док ће доћи до велике потражње за свештеницима и монасима. Свете тајне биће понижене, исмејане и потлачене.

“Ђаво ће следити свештенике Господње на сваки могући начин и покушаваће да их одврати од њиховог позива у Духу. Корумпирани свештеници ће чинити скандале, изазивати мржњу код лоших хришћана и непријатеља Католичке и Апостолске Римске Цркве.

“То ће бити тријумф Сатане, донеће пастирима Цркве велике и несносне патње”.

“Срам и невиност више неће постојати чак ни код деце, а Црква ће бити присиљена да ћути.“

„Али, знај љубљена кћери, ово што долази од мене биће проглашено као мрско Богу, у то време. Световни клер неће се обазирати на ове поруке, а свештеници ће постати неопрезни у својим дужностима. Без Божанског компаса, они ће скренути с Божјег пута, и заслепити се робом и богатством”.

“Црква ће морати да трпи јако пуно у овој тамној ноћи која нам долази. У недостатку Оца који треба да је води оном очинском љубави и нежности, снагом, и мудрости, многи свештеници ће изгубити свој дух и њихове су душе у великим опасностима. Али, то ће показати сат мог доласка и доласка мога сина”.

“Стицањем контроле над свим друштвеним подручијима, секте ће покушавати да нападнуи срце породице, а уништаваће највише децу. Ђаво ће посадити своје семе у срцима деце. Невиност детињства готово ће у потпуности нестати. Дакле, духовна звања биће изгубљена. И то ће бити права катастрофа”.

“Али, Сотона ће бити поражен, и то због непажње људи који воде и контролишу свет. У тренутку када се небо зацрни, а на земљу се спусти Облак Пресветог Срца мог Божанског Сина”.

Пет значења

Док је једном била на молитви угаило се светло у храму и појавила се Богородица која јој је рекла да то има 5 значења.

Прво значење:

„На крају 19. века, и у 20, у овој ће земљи, која ће постати слободна република, ширити различита кривоверја. Драгоцено ће се светло вере угасити у душама, због готово свеприсутне моралне корупције. У то ће време бити великих телесних и моралних страдања, како личних, тако и јавних.

Онај мали број душа који задржи веру и настави врлински живот, биће подвргнут окрутним и неизрецивим патњама… Многи ће умрети од тежине њихових патњи и они који се жртвују за Цркву и њихову земљу биће убројени међу мученике. Како би људе ослободили ропства ових кривоверја они које је милосрдна љубав мога Светога Сина одабрала да изврше обнову требаће велику снагу воље, сталност, одважност и поуздање праведника. Бит ће прилика кад ће се све чинити изгубљено. То ће онда бити срећни почетак потпуне обнове.“

Друго значење:

Телесност ће прекрити земљу, што ће утрнути многа звања. И у Маријанин манастир ће ући неправда, под маском „лажног милосрђа“. „Моје ће заједнице бити напуштене, биће преплављене морем горчине без дна, па ће се чинити да су се утопиле у страдањима. Колико ли ће само истинских позива бити изгубљено због недостатка вештог и опрезног усмерења којима би се обликовали! Свако ко руководи младим монахињама мораће да буде душа молитве, обдарен даром разлучивања душа.“

Треће значење:

„У то време, ваздух ће бити испуњен духом нечистоће који ће попут поплаве преплављати улице, тргове и јавна састајалишта. Разузданост ће бити толика да на свету више готово неће бити девичанских душа. Ипак, биће неких добрих душа у манастирима, где ће нежни цвет девичанства пустити корење, да се одбије Божански Гнев.“

Четврто значење:

„Стицањем контроле над друштвеним слојевима, масонске секте ће са великом способности настојати да продру у срца породице, трујући срца деце. Дечја невиност ће готово у потпуности нестати. И тако ће бити изгубљени свештенички позиви. Биће то права катастрофа.“

Ипак је обећала да ће током овог времена постојати заједницâ монаха која ће одржавати Цркву и светих службеникâ олтара, сакривених и предивних душа, који ће радити са одважношћу и несебичном вером за спасење душа. „Против њих ће безбожни водити окрутан рат, засипајући их осудама, лажима и увредама да би их зауставили да испуне своју службу. Али они, као чврсти стубови, остаће непоколебљиви и суочиће се са свиме са духом понизности и жртве којим ће бити обдарени, путем бескрајних заслуга мога Пресветога Сина, који ће их љубити у најдубљим унутрашњим влакнима Свога Пресветога и нежнога Срца.“

Напаст ће преузети надзор над овом земљом преко заблуда безбожника који ће, попут тамнога облака, застрти јасно небо републике посвећене Пресветом Срцу мога Божанскога Сина. Та ће република, након што дозволи улаз свим могућим пороцима, морати да претрпи различите видове казни: кугу, глад, рат, отпадништво, као и губитак безбројних душа. Да би се одагнали ти тамни облаци који ће спречити сјајну зору слободе Цркве, доћи ће до страшног рата у коме ће тећи крв свештеника и верникâ… Та ноћ ће бити толико стравична, да ће се чинити како је зло победило. Потом ће наступити моје време: на чудесан начин ћу уништити охолост Непријатеља, бацивши га под своје ноге, оковавши га у дубинама пакла, и ослободивши напокон и Цркву и земљу његове окрутне тираније.“

Пето значење:

„Људи који располажу великим богатством равнодушно ће посматрати прогон Цркве, као и свих врлина, као и победу зла. Они своје богатство неће употребити како би се борили против зла и повратили веру. Људи ће доћи дотле да више уопште неће марити за Божје ствари, упиће дух зла, па ће се препустити свим врстама порока и страсти нека их носе. Велики број душа ће отићи у пакао.“

Ове поруке, назване су још и порукама последњих времена. Занимљиво је да све што Марија говори пре 400 година, данас је јако видљиво.

Отпад од вере, масони на власти, пораст секташтва, напади на породицу, оскврњење брака и Светих тајни, свештенички скандали, пад морала, губитак невиности и срама чак и код деце. Проучавајући знаке, можемо да закључимо само једно. Долазак Спаситеља, Исуса Христа, врло је близу.