Прочитај ми чланак

ПОВРАТАК У ДЕВЕДЕСЕТЕ – Ево шта ће ових осам селекција носити на Мундијалу!

0

Седам месеци пре почетка Мундијала почеле су да се појављују слике дресова које ће носити неке од репрезентација. Како вам се чини идеја компаније "адидас"?

Седам месеци остало је до почетка Светског првенства у Русији, а мање од месец дана до жреба којим ће бити одређен састав група на планетарној смотри.

Србија ће после прескоченог Мундијала у Бразилу играти на предстојећем пошто је већ обезбедила директан пласман на Светско првенство заједно са још 22 селекције.

У наредних десетак дана сазнаћемо које ће репрезентације комплетирати списак учесника Светског првенства, а за то време они који немају брига решавају мање битна питања.

Тако су селекције које облачи „адидас“ почеле да добијају нове дресове за Светско првенство у Русији. Већ су обелодањени изгледи дресова репрезентације домаћина али и селекција Аргентине, Немачке, Мексика, Колумбије, Шпаније, Белгије и Јапана.

Компанија „адидас“ окренула се старим вредностима па су тако нови дресови поменутих репрезентација углавном представљају реплике онога што смо већ имали прилике да видимо уз додатак модерног духа.

Погледајте и сами процените да ли је „адидас“ погодио са оваквим избором. Утисак је да поједине репрезентације неће имати чиме да се похвале (види Белгију).

 

 

Mexico’s home kit for the 2018 World Cup 😍🇲🇽

A post shared by Bleacher Report Football (@brfootball) on

 

The new @adidasfootball Russia kit for the World Cup is a minimalist masterpiece 👌

A post shared by Bleacher Report Football (@brfootball) on

 

Аргентина

Белгија

Јапан

Колумбија